Reclamă

O femeie ofițer de la noi din țară a decis să demisioneze în luna august după ce s-a îndrăgostit de un deținut considerat cel mai periculos interlop traficant de droguri din cluburile bucureștene. Aceasta trebuia să îl supravegheze pe deținut, însă s-a întâmplat cu totul altceva. Din păcate pentru ea, povestea de iubire nu s-a terminat frumos, motiv pentru care aceasta ar dori să se întoarcă din nou în sistem. 

Poveste de iubire cu final nefericit

Polițista angajată la Penitenciarul Mărgineni s-a îndrăgostit de Cristian Marian Bejan, un interlop din Bârlad, cunoscut în București. Pe 22 august aceasta a decis să își dea demisia din sistem pentru a-și putea continua povestea de dragoste. 

Conform Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP), femeia ofițer a fost „premiată” în anul 2021 cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, „pentru lucrări de excepție și misiuni speciale”. 

Cristian Marian Bejan, condamnat pentru omor calificat

Pe de altă parte, Cristian Marian Bejan a fost condamnat la închisoare fiind acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală. Pe data de 13 august, bărbatul a fost eliberat din arestul preventiv. Traficantul se afla în arest preventiv din 2 octombrie 2020. Curtea de Apel București a decis pe data de 28 iulie să înlocuiască arestul preventiv al acestuia cu arest la domiciliu.  

Potrivit reprezentanților sindicatelor, povestea de dragoste dintre cei doi nu a avut un final fericit. Aceștia s-au despărțit la scurt timp după ce bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu, iar acum femeia dorește să se reîntoarcă în sistem. 

Așa ceva nu s-a mai întâmplat în România! Poveste de dragoste ca în filme între o polițistă și un deținut. Ce s-a întâmplat în final

Polițista vrea să se întoarcă în sistem

În acest context, FSANP a făcut o plângere către directorul General al Administrației Penitenciarelor, în care cer investigarea situației, precizând că aceasta are un impact major asupra „imaginii, principiilor și valorilor etice ale polițiștilor din penitenciare, acțiuni ce pot îmbrăca forma unor infracțiuni”. 

Reprezentanții FSANP vor să meargă mai departe și să investigheze dacă polițista l-a ajutat în vreun fel pe deținut, în timpul în care acesta își ispășea pedeapsa în închisoare. 


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro