Reclamă

Luis Gabriel a fost ironizat chiar de prezentatoarea de la „Splash! Vedete la apă.” Ramona Olaru a făcut să fiarbă sângele în el înainte de saltul de la cinci metri, apoi l-a lăsat în pace. 

Nebunie mare în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă.” Luis Gabriel și Ramona Olaru și-au făcut de cap înainte de saltul său de la cinci metri înălțime. Bazinul olimpic de la Bacău găzduiește și anul acesta show-ul de adrenalină, unde concurenții își depășesc limitele.

Vedetele care au acceptat provocarea se pregătesc intens pentru a face sărituri spectaculoase de la diferite înălțimi. Juriul este pregătit să critice sau să laude, în funcție de performanțe, dar și să ofere notele potrivite pentru fiecare în parte.

Luis Gabriel s-a antrenat săritura de la cinci metri înălțime. El a ascultat de sfaturile antrenorilor și s-a pregătit intens. Când a ajuns pe platformă, a început muzica și spectacolul alături de Ramona Olaru. Înainte de săritura sa, el a sărit alături de Aza în tandem. Cei doi au dansat un vals pe piesa Smiley și au fost ținta privirilor curioase.

Social media

Replici ironice din partea Ramonei Olaru

Când a venit rândul lui Luis Gabriel să sară, Ramona Olaru i-a venit de hac. Muzica s-a pus pentru a încinge atmosfera, iar toată lumea a început să danseze. Prezentatoarea a purtat o rochie argintie foarte scurtă sub care nu se afla nicio lenjerie intimă.

Mișcările sale au fost unele provocatoare, chiar în fața concurentului, deja emoționat. Deși este un împătimit al adrenalinei și al sportului, cântărețul nu s-a putut abține de la câteva replici picante.

La finalul dansului, Luis Gabriel i-a transmis Ramonei că l-a zăpăcit prea mult, dar așa se dansează. A fost un dans făcut la vremea lui, a fost replica blondinei. Manelistul a simțit cum sufletul i-a fost întors pe dos. În acest moment toată lumea s-a amuzat teribil.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro