Reclamă

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere. Aceasta are numeroase evenimente, iar sumele de bani sunt uriașe, răsplată pentru munca depusă. Artistei îi place să se îngrijească corespunzător și cumpără haine de la branduri selecte. 

Carmen de la Sălciua se bucură de mult succes datorită talentului său muzical. Artista iubește hainele și mereu ținutele sale arată impecabil, indiferent dacă vorbim de un eveniment sau o plimbare pe munte. Blugii au un rol important în garderoba sa, fiind o piesă versatilă care se poartă în diferite combinații.

Și dacă tot sunt importanți, trebuie să fie și de calitate. Astfel că interpreta cheltuie sume importante de bani pentru o singură pereche. Brandul ei preferat pare să fie DSQUARED, având mai multe perechi de acolo. Prețul lor nu este accesibil tuturor, iar Carmen de la Sălciua scoate din buzunar sume uriașe.

Nu degeaba brandul este unul de lux cu astfel de sume. Pentru o pereche de blugi prețul începe de la 1.500 de lei și poate ajunge până la 4.000 de lei, în funcție de colecție și model.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au anulat nunta

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de o perioadă lungă. Cei doi s-au gândit la căsătorie, dar au amânat-o pentru anul viitor.

Cântăreața le-a specificat fanilor săi că totul se datorează acestei perioade aglomerate în care au apărut multe evenimente pe care le onorează. Speră că anul viitor vor putea merge în fața ofițerului de stare civilă și vor fi căsătoriți în acte.

„Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea, și cu evenimentele, și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor.”, a spus Carmen de la Sălciua.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro