Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan au plecat într-o vacanță mult așteptată. Pentru că vremea din România nu mai este deloc prietenoasă, cei doi au ales o destinație în afară țării. 

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an. Cum sezonul estival a fost plin pentru actriță, iar timpul liber nu a fost mereu de partea sa, acum, au plecat într-o vacanță În urmă cu aproape o lună ei au mers în Londra, unde au avut parte de vreme ploioasă, au schimbat peisajul cu unul însorit.

Actrița și iubitul ei au ales Mykonos ca destinație de vacanță în această perioadă. Insula grecească se numără printre cele mai apreciate locuri, unde numeroase vedete au petrecut în ultima vreme.

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan vor petece câteva zile la soare și se vor relaxa pe nisipul fierbinte.

Social media

Cristina Ciobănașu a fost criticată de fani pentru noua sa relație

Mai mulți internauți au comentat la fotografiile vedetei despre actuala sa relație. Aceștia nu o văd fericită pe Cristina Ciobănașu și au menționat aceste lucruri. Pentru a lămuri situația, actrița a postat un mesaj dur pentru ei și le-a închis gura. Totodată, recunoaște că este într-o relație fericită și ei se înțeleg extrem de bine.

„Mi-aș dori din tot sufletul să nu mai judecați după copertă. De ce jigniți un om despre care nu știți nimic? Încerc din tot sufletul să nu o iau personal, dar îmi este peste putință când văd astfel de mesaje. Și pentru că tot întrebați de ce postez atât de puțin cu Alex, acesta este motivul, din cauza hate-ului gratuit. (…) Cred că ne-ar fi tuturor mai ușor să aruncăm așa cuvinte în stânga și în dreapta din spatele unei tastaturi, dar pentru ce?

Doar ca să stricăm sufletul unui om care nu a greșit cu nimic?! (…) Am încercat cât de mult am putut să nu iau în seamă hate-ul gratuit vis a vis de noua mea relație. Vă rog frumos, cei care nu puteți accepta ideea, cei care nu puteți suporta să stați fără să judecați viața unor oameni, dați unfollow. Respect orice ființă și îmi doresc din toată inima același respect din partea voastră. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul Cristinei Ciobănașu în mediul online.