Reclamă

Emily Burghelea a mers într-o escapadă romantică fără să știe. Aceasta a fost luată direct de la emisiune de iubitul ei și, alături de fiica lor au pornit către o destinație discretă. 

Andrei, iubitul ei, a reușit să țină totul ascuns, încât Emily să nu bănuiască nimic. Fiica lor, Amedea a fost cuminte tot drumul care a durat aproape 10 ore. Ajunși în frumosul Sibiu, problemele au apărut, când, prezentatoarea a văzut că lipsesc lucruri esențiale atât ale ei, cât și ale micuței.

În mai multe videoclipuri de pe Instagram, Emily a postat întreaga aventură. Drumul a fost anevoios din cauza ploilor torențiale care și-au făcut apariția. Andrei pare că nu a știut ce era necesar pentru cele două fete. În acest fel, mall-ul a devenit prietenul lor. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a văzut că are doar două treninguri pe care să le poarte și se bucura pentru acest lucru.  Amedea, în schimb, are multe haine subțiri și aproape nimic gros.

Vremea din Sibiu nu era deloc blândă, iar cei doi părinți au mers cu fiica lor pentru a-i cumpăra haine noi pe care să le poarte și să nu-i fie frig. Astăzi, au mers să viziteze mai multe locuri din jurul Sibiului și se bucură de aceste momente frumoase, împreună.

Social media

„Am supraviețuit. După nouă ore de stat în mașină am ajuns într-un final (n.r la Sibiu). Eu sunt într-o situație fericiră, am două treninguri la mine. Ultima dată când am mers undeva, Andrei mi-a luat toate tricourile și o singură pereche de pantaloni. Toată vacanța am stat doar în perechea aia. Este bine așa, evoluăm. Cu fiecare astfel de plecare, se întâmplă și lucruri mai bune, dar nu e perfect. Amedea nu are deloc haine groase. Are o singură bluziță, gecuță și o pereche de pantaloni lungi. În rest are numai tricouri, iar aici este destul de frig. Ca să rezolvăm asta, mergem la mall.”, a povestit Emily Burghelea pe Instagram.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro