Reclamă

Iuliana Tudor și soțul ei, Răzvan Văcăroiu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din industrie. Prezentatoarea îi este recunoscătoare acestuia pentru tot sprijinul acordat în cei 26 de ani de relație. Povestea lor de dragoste a început foarte simplu, când niciunul nu se aștepta.

Iuliana Tudor și Răzvan Văcăroiu formează un cuplu de 26 de ani și se iubesc la fel ca la începutul relației. Jurnalista este foarte dedicată meseriei sale, dar își găsește mereu timp pentru familie și mai ales pentru băiețelul lor, Tudor Cristian în vârstă de 12 ani.

Cei doi s-au cunoscut într-un mod extrem de simplu. Iuliana Tudor l-a întrebat cât este ceasul, apoi bărbatul a invitat-o la o cafea. Chiar dacă și-a dorit să nu mai aibă nicio legătură după acea întâlnire, atracția a fost mai importantă și ceva s-a înfiripat între ei. De la un moment atât de banal a început o poveste de dragoste care durează de 26 de ani.

„L-am întrebat banal cât e ceasul. M-a invitat la o cafea și asta a fost. După o săptămână, i-am spus că nu vreau să ne mai vedem. Era mai mare decât mine și voiam să plec la facultate, că nu-mi stă capul la chestii serioase. El era un domn serios și răbdător și mi-a cerut să mă mai gândesc. M-a mai păcălit, m-a mai chemat apoi la încă două cafele. Așa am rămas împreună 26 de ani.”, a spus Iuliana Tudor la podcastul lui Damian Drăghici.

Social media

Soțul ei i-a acceptat cariera solicitantă

Iuliana Tudor îi este recunoscătoare soțului ei pentru că i-a acceptat cariera solicitantă. Aceasta este implicată în producția de la TVR și este dedicată meseriei. De-a lungul anilor a avut numeroase proiecte unde a fost nevoie de ea. Prezentatoarea consideră că s-ar fi putut crea numeroase probleme în cuplu dacă Răzvan Văcăroiu nu i-ar fi fost alături în orice moment.

„Partenerii noștri sunt cumva sacrificați pe acest altar. Ei trebuie să fie acolo pentru noi și atât. Nu vrem altceva, doar să fie acolo. Este un tip de egocentrism poate. Nu vrei să te deranjeze nimeni, ești tu cu tine. Eu aveam coșmaruri ani de zile că-mi pică proiectoare, că nu-mi merg ecranele în direct, că nu vine invitatul la timp. Fricile astea nu te fac să ai doar insomnii, ci automat să-l deranjezi pe celălalt noaptea. Agenda personală îl face pe celălalt să depindă de tine. Eu personal m-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva. De aceea, îi sunt recunoscătoare soțului meu că a rămas.”, a mai spus Iuliana Tudor.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro