Coronavirus provoacă probleme reale pentru marile companii. Apple pregătea versiunea gata de lansare pentru telefonul iPhone 12, iar inginerii ar fi trebuit să meargă în China pentru a reuși să finalizeze ultimele detalii ale telefonului.

Apple avea în plan să aibă și aspectul telefonului terminat, voia să finalizeze și cu hardware. Din păcate acest lucru nu se va mai întâmpla, astfel, călătoriile angajaților sunt amânate temporar.

Apple a decis să ia în serios cazul coronavirus și și-a asumat faptul ca nu vor putea duce cu succes până la sfârșit procesul de dezvoltare. Din păcate, nici planurile făcute în perspectivă nu vor putea fi începute. De acum, din cauza coronavirus, totul va merge foarte greu.

“Restricțiile de călătorie în China din cauza coronavirusului au venit la fel ca inginerii Apple de obicei pornesc spre Asia pentru a perfecționa producția noilor iPhone-uri din această toamnă. Producția cu volum mare nu este programată până în vară, dar primele luni ale anului sunt atunci când Apple perfectioneaza procesele de asamblare cu parteneri precum Foxcon.”

Se speră că lucrurile vor reveni la normalitate până în luna septembrie și că vor putea aduce pe piață iPhone12.