Reclamă

Iuliana Tudor este una dintre cele mai longevive prezentatoare de la Televiziunea Romană. Aceasta este cunoscută de o țară întreagă pentru performanțele sale, însă, mama ei a stat departe de lumina reflectoarelor. Vedeta o sărbătorește pe cea care i-a dat viața și a postat un mesaj emoționant. 

Iuliana Tudor este îndrăgită de o țară întreagă datorită talentului său. Aceasta prezintă emisiunea „Vedeta populară” care promovează vocile frumoase ale țării. Totodată, a înregistrat și un record, fiind în direct timp de opt ore, ceea ce a surprins pe toată lumea. Alături de ea au fost mereu părinții săi, care au susținut-o necondiționat.

Prezentatoarea o sărbătorește pe mama sa și a postat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare. Iuliana Tudor îi transmite cât de mult o iubește și își dorește să fie sănătoasă pentru a-i fi mereu alături. Amândouă sunt îmbrăcate lejer, în tricou alb, iar mama sa poartă câteva bijuterii cu care își completează ținuta. Coafura este frumos aranjată și se vede câtă grijă are de tenul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iuliana Tudor (@iulianatudor_)

„Te iubesc și Îți mulțumesc! Mă rog să-mi fii sănătoasă și să-ți pot oferi bucurie și în anii ce vin! La mulți ani, mami!”, a scris Iuliana Tudor pe rețelele de socializare.

Mama Iulianei Tudor este imobilizată într-un scaun cu rotile

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Iuliana Tudor are în sufletul ei o adevărată dramă. Mama sa a ajuns imobilizată într-un scaun cu rotile după o intervenție chirurgicală la coloană. În urma operației a rămas cu probleme grave la membrele inferioare. Prezentatoarea are grijă de aceasta și o consideră un adevărat exemplu fiindcă și-a păstrat optimismul și reușește să ducă o viață cât mai normală.

„Când îți propui ceva, e important să-ți găsești resortul. Îndemn pe oricine să nu se lase dezamăgit de astfel de experiențe. Viața, dacă închide o ușă, apoi deschide alta.

Au fost multe obstacole și profesional, și personal. Momentele astea sunt cele care ne fac puternici. Fără ele nu am ști ce e cu adevărat viața. Cred că sunt binevenite experiențele despre care spunem că sunt greutăți sau puncte de cotitură.

Am învățat să trăiesc cu asta, să nu văd ca pe o problemă. Când ești aproape de un om care luptă zilnic, ți se schimbă total perspectiva asupra vieții. Nu mai vezi totul în negru. Nu pot să spun că o simt ca pe o problemă. De la mama mea am învățat lupta zilnică pentru viață, pentru familie, pentru copilul ei.”, a spus Iuliana Tudor pentru PRO TV.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro