Reclamă

Ileana Sterp urmează tratamente de câteva luni și niciunul nu a dat roade. Aceasta are o problemă la pleoapa dreaptă și nu găsește rezolvare. A vizitat numeroși medici și a făcut mai multe analize în speranța că va reuși să scape de roșeața apărută.

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă la ochiul stâng de peste un an. Aceasta a mers la trei medici dermatologi și a încercat diverse tratamente, dar, nimic nu a funcționat. Ba mai mult, a făcut și analize pentru alergii și nu are nicio problemă. Cu fiecare medic ales, a primit un alt diagnostic și nu știe încotro să mai meargă.

Deși recunoaște că este deranjant să vadă inflamația în fiecare zi, rămâne optimistă și continuă investigațiile. Bucuria ei este fiica sa, Carla, care reușește să o facă să uite de această problemă parcă fără rezolvare. Sora lui Culiță Sterp este o femeie împlinită, reușind să aibă tot ce își dorește.

Social media

„Bună dimineața. Pleoapa mea arată tot mai rău. Din păcate nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament. Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la trei medici și am folosit trei tratamente diferite, dar fără succes.”, a scris Ileana Sterp pe Instagram.

Ileana Sterp este însărcinată pentru a doua oară

Ileana Sterp și soțul ei, Daniel Aloman vor deveni părinți pentru a doua oară. Anul trecut, în primăvara lui 2021 s-a născut fiica lor, Carla. În urmă cu câteva zile, mămica a făcut marele anunț pe contul ei de Instagram. Cei doi sunt extrem de încântați și se bucură de această minune în viața lor.

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa. Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt.”a scris Ileana Sterp pe contul ei de Instagram.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro