Reclamă

Mimi este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din mediul online. Ultima zi din vară a găsit-o chiar pe plajă și nu oriunde. Destinația este una de vis, iar multe persoane și-ar dori să ajungă acolo.

Mimi se bucură de un succes uriaș în mediul online, având comunități impresionante pe rețelele de socializare. Pe Instagram deține recordul de peste un milion de urmăritori și este mereu alături de ei. Vacanțele și distracția nu sunt departe de ea, tânăra dorindu-și mereu să aibă activități memorabile. Vara aceasta a mers în mai multe călătorii, iar finalul anotimpului a prins-o chiar în Italia, în Fiordo di Furore.

Vloggerita a postat mai multe fotografii din vacanță. Ea poartă un costum de baie colorat, în nuanțe de portocaliu, iar părul este drept, cum îl poartă în mod obișnuit. Bineînțeles că zâmbetul ei larg și molipsitor nu puteau să lipsească din peisaj și și-a îmbucurat fanii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A post shared by Mimi (@mimimp)

Cu ce se ocupă Mimi

Mimi este prezentă pe rețelele de socializare și reușește să se întrețină din campaniile pe care le face. Aceasta a început cu un canal de Youtube și a reușit să strângă aproape un milion de abonați. A început în 2017, iar parcursul său a fost unul lin și a reușit să ajungă la o mulțime de persoane. În prezent mai este activă pe TikTok și Instagram, unde oferă conținut de calitate.

„M-am apucat de YouTube din pasiune și în continuare fac asta cu dedicare și muncesc în fiecare zi să găsesc idei noi, să fac scenarii noi pentru schetch-urile pe care le filmez. Lucrez cu o echipă profesionistă, care mă ajută să mă dezvolt și îmi place să le vorbesc celor care mă urmăresc despre subiectele reale, pe care le-am trăit, sau să îi distrez”, spunea Mimi în urmă cu ceva timp.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro