Reclamă

Anamaria Prodan este în culmea fericirii, mai ales de ziua mezinului. Bebeto a împlinit 14 ani și a devenit adolescent în toată regula. Ce mesaj i-a transmis impresara fiului ei. 

Laurențiu Jr. a împlinit 14 ani, iar Anamaria Prodan l-a sărbătorit așa cum se cuvine. Impresara i-a organizat lui  Bebeto o petrecere alături de prietenii săi. Pizza a fost preparatul nelipsit de pe masă, iar adolescenții s-au distrat. Băiatul a crescut împreună cu camerele de filmat sau în diferite ședințe privind transferurile. Mama sa a spus de nenumărate ori că l-a luat peste tot, indiferent unde mergea.

Bebeto este alături de mama sa și se poate considera răsfățatul familiei. El joacă fotbal și își dorește să ajungă un nume mare în acest sport. Anamaria Prodan i-a făcut o urare emoționantă, unde și-a expus cele mai frumoase sentimente.

„Happy birthday my angel ?! @laurentiureghecampfjr U are my everything! U are my all! U are my heart !U are my soul ! U are my world. (n.r „La mulți ani, îngerul meu! Tu ești totul! Ești inima mea! Tu ești sufletul meu! Ești lumea mea)”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț

Deși Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț, amândoi l-au sărbătorit pe fiul lor, Bebeto. Părinții i-au făcut mai multe urări și cadouri pentru mezinul familiei. Povestea lor a ajuns la final, iar acum, se află într-un adevărat război. Antrenorul are deja o nouă familie alături de iubita sa, Corina Caciuc care l-a făcut tată pentru a treia oară.

Impresara Anamaria Prodan încă mai postează mesaje sau fotografii care amintesc de fostul partener. După ce a aflat că va prelua echipa Neftchi Baku, ea i-a transmis un mesaj aducând în discuție că viața lui personală i-ar putea afecta cariera și că nu va fi deloc ușor să antreneze într-o țară musulmană.

Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, Instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le-am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.”, a spus Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro