Reclamă

Anca Țurcașiu se mândrește cu fiul său, Radu. Tânărul este o carieră mult visată și reușește să-i fie alături și mamei sale. Astăzi, el este sărbătorit de Sfântul Alexandru, iar vedeta i-a făcut o urare specială. 

Anca Țurcașiu are cu ce să se mândrească. Pe lângă cariera sa de-o viață, fiul s-a așezat la casa lui alături de soție. În vârstă de 23 de ani, Radu a ales să meargă alături de iubita sa la ofițerul de stare civilă, iar vedeta a fost în culmea fericirii. Mama și fiul au o relație apropiată, mai ales după divorțul de Cristian Georgescu.

Actrița îl serbează astăzi pe fiul ei, Radu Alexandru și a făcut o urare specială. Pe contul ei de Instagram a postat o fotografie împreună însoțită de un mesaj frumos, din partea mamei. Aceasta își dorește ca toată iubirea din Univers să fie de partea sa și, bineînțeles, tot ce este mai bun, la fel ca orice părinte.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

„Sfântul meu! Radu ALEXANDRU! Azi, toată iubirea Pământului pentru el! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu regretă că nu a fost mereu alături de fiul său

Anca Țurcașiu regretă că nu a fost mereu aproape de fiul său din cauza carierei sale. Aceasta a lipsit destul de mult din viața lui Radu și se simțea „pedepsită.” Anii au trecut, iar cei doi au o relație apropiată și sunt mult mai uniți. Vedeta este persoana la care apelează tânărul pentru sfaturi și știe că se poate baza mereu pe ea.

„Nu mi-a reproșat niciodată în cuvinte, dar din comportamentul lui a reieșit că m-a pedepsit pentru asta. Îți dau exemplu: când era mic și veneam dintr-o călătorie cu Cristi, se repezea doar la el să îl ia în brațe și îi spunea «tată, tată!». Eu mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream. Pedepse de genul acesta, istețe, îmi aplica. Am lipsit mult de lângă el, recunosc, și îmi pare rău pentru asta.

Așa era situația, așa erau vremurile. De când s-a născut și până a făcut trei ani, eu plecam seara să cânt. Era atunci la modă să cânți în restaurante și baruri, cu orchestră mare, cu programe de cabaret, la barurile Melody, Ambasador. Era efervescență după Revoluție. Așa că, în fiecare seară, plecam la 20.30 și mă întorceam la 4 dimineața”, a spus Anca Țurcașiu pentru Viva.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro