Reclamă

Jo este una dintre cele mai cunoscute artiste și este mereu prezentă pe micile ecrane sau în mediul online. Sora ei, Catinca a preferat să rămână în umbră și să-și continue studiile. Diferența dintre ele este de șapte ani și nu mereu au fost bune prietene. 

Jo și Catinca au o relație frumoasă și se înțeleg de minune. Cele două surori apelează mereu una la cealaltă și se sprijină necondiționat. Între ele este o diferență de șapte ani, iar în timpul copilăriei și a adolescenței, vârsta era sesizabilă și nu putea fi ignorată. În prezent, artista are 28 de ani, iar sora ei 21 de ani.

Catinca este studentă la Litere în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice și își dorește să ajungă un PR cunoscut. Jo este foarte mândră de surioara mai mică și și-ar dori să lucreze împreună, după finalizarea studiilor. De ziua vedetei, tânăra nu a lipsit și au postat mai multe fotografii în mediul online.

Aceasta și-a lăsat părul șaten, în culoarea sa naturală, față de solista care s-a vopsit blondă. Cele două seamănă și se vede gena lor bună. Cu toate că Jo este sora mai mare, ea este mai scundă decât Catinca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JOY ? (@jo.ioanaa)

Cum se înțelegea Jo cu sora ei mai mică în copilărie

Jo și Catinca nu au fost mereu așa apropiate ca acum. Cele două se certau și chiar se băteau în copilărie. De multe ori puteau fi comparate cu băieții din cauza comportamentului lor. Artista era supărată pe părinți fiindcă nu au dus-o la muzică, deși avea talent, iar sora ei a primit un alt tratament.

„Mai rău mă bătea ea pe mine. Am avut o perioadă în care ne băteam foarte tare, ca niște băieți. Suntem băiețoase amândouă, pentru că era mai mică decât mine și se băga foarte mult în sufletul meu și acum înțeleg lucrul ăsta și acum o iau eu și o bag în sufletul meu, dar atunci mă enerva și mă sâcâia chestia asta. Făcea tot ce făceam eu, la un moment dat a devenit și ca o frustrare așa pentru că ai mei pe mine nu m-au dus la muzică de foarte mică, în schimb pe ea au dus-o, deși nu are niciun talent.”, a spus Jo.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro