Iulia Vântur a făcut, în sfârșit, dezvăluiri din intimitatea sa cu actorul Salman Khan. Fosta prezentatoare de știri a povestit cum este de fapt bărbatul, atunci când nu se află sub lumina reflectoarelor. 

Iulia Vântur își împarte acum viața între România și India. În ciuda tuturor speculațiilor, blondina a refuzat să facă vreun comentariu în legătură cu viața sa amoroasă. Acum, lucrurile s-au schimbat. În cadrul unui interviu, vedeta a făcut noi dezvăluiri din intimitatea cu celebrul actor.

social media

Ce spune Iulia Vântur despre Salman Khan

În ciuda speculațiilor legate de relația dintre ea și celebrul actor, Iulia Vântur a făcut dezvăluiri din intimitatea sa cu Salman Khan. În cadrul unui interviu, Iulia a spus despre actor că este un om simplu, care are un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții săi.

Mai mult, Iulia Vântur a vorbit și despre documentarul pe care l-a realizat despre actor.

„În documentarul despre el, o întrebare importantă a fost: „De ce el, de ce e atât de iubit de public, ce are special?. Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre.

De asta i se spune „bhai” adică „frate” (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu „după vorbă, după port”, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali”, a dezvăluit Iulia Vântur, conform VIVA! 

Iulia Vântur a negat despărțirea de actor

Iulia Vântur a negat cu vehemență faptul că relația dintre ea și Salman Khan ar fi ajuns la final. Ea a explicat situația exactă printr-un mesaj pe care l-a postat în mediul online.

„Se ia un quote (citat, n.r.) oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o mare știre de senzație. Dragii mei, eu nu îmi trimit mesaje cu subînțeles pe Instagram, am cale directă, dacă am ceva de comunicat.

Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o persoană apropiată a mea nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși… vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, a scris Iulia Vântur în mediul online.