Reclamă

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Are o carieră de succes și este apreciată de un număr mare de persoane. 

Totuși, fanii ei au fost mereu curioși să afle cât mai multe informații despre ea. Ceea ce nu mulți știau însă este faptul că vedeta a făcut Facultatea de Jurnalism.

Motivul pentru care vedeta a studiat această meserie, dar și pentru care nu a profesat

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, artista a povestit motivul. Potrivit informațiilor oferite de ea, părinții ei au insistat să facă Facultatea de Jurnalism.

„E important să nu ți-o iei în cap, e foarte important să rămâi cu picioarele pe pământ și anumite nesiguranțe pe care cu toții le avem cumva ne ajută să fim autocritici și să muncim mai mult.

Deși mi se spunea să mă apuc de o meserie serioasă, ei (n.r. – părinții) m-au susținut foarte mult, dar au și susținut să fac o facultate. Și am făcut Facultatea de Jurnalism și practic nu regret deloc anii petrecuți pe băncile școlii, studiind.

M-a disciplinat, mi-a dezvoltat limbajul, am învățat limba română mai bine decât majoritatea. A fost un bonus pentru mine, a fost un bine!”, a declarat Paula Seling pentru cancan.ro.

social media

Paula Seling luptă pentru ceea ce își dorește

„Cu multe nesiguranțe, cu multe temeri, cu multe întrebări, în căutare de multe răspunsuri, cu foarte multă dorință de a face lucruri notabile.

Cu mare bucurie atunci când oamenii vin și îmi spun că muzica mea a fost coloană sonoră pentru momente importante din viețile lor.Încăpățânată, foarte ambițioasă.

Eu sper că e ambiție din aia bună, care își pune în cap: „Băi, dărâm muntele ăla, îl iau pe tot la lopată!”. Și de multe ori așa s-a întâmplat, să mut un munte cu lopata, metaforic vorbind, evident.

Cumva să schimb lucrurile în așa fel încât mesajul pe care voiam să îl transmit, chiar dacă trecea printr-o pădure de altfel de mesaje, mesajul meu să meargă mai departe. Deci nu îmi lipsește speranța!”, a mai declarat Paula Seling.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro