Premiera celui de-al 10-lea sezon „Chefi la cuțite” este din ce în ce mai aproape.

Concursul culinar vine cu o mulțime de elemente surprinzătoare, menite să condimenteze cea mai așteptată bătălie gastronomică. Telespectatorii se vor bucura în curând de cele mai tari ediții ale emisiunii. 

Cea mai așteptată emisiune, pe cale să înceapă

Cei trei Chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu aniversează 10 ani de prietenie și rivalitate pe ringul celor mai savuroase preparate. După cum știți deja, competiția este una extrem de strânsă și doar cei mai buni rămân la final.

De data aceasta, maeștrii bucătăriei intră într-un nou platou al show-ului culinar. Lupta se va da pe toate fronturile, inclusiv în camera lor de relaxare. Printre altele, una dintre noutățile pe care le aduce sezonul 10 se va dezvălui ca o surpriză atât pentru telespectatori, cât și pentru jurați.

Jocurile în spațiul de relaxare, în care se implicaseră până acum pentru a se deconecta, vor deveni adevărate întreceri, care vor avea ca miză, în funcție de gradul de dificultate, unul, două sau trei jetoane cu chipurile Chefilor.

La finalul preselecțiilor, Chef-ul care va aduna cele mai multe jetoane va câștiga un mega-avantaj. Marele beneficiu îl va ajuta în etapa battle-urilor. Pentru ce premiu se luptă în culise Chefii vor afla pe parcursul preselecțiilor.

Noul sezon „Chefi la cuțite” vine cu schimbări uriașe. Jurații vor fi puși în dificultate pentru un premiu surpriză
Instagram

Sezonul 10 „Chefi la cuțite” vine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Emisiunea culinară a adunat de-a lungul timpului numeroși simpatizanți. Astfel că, Antena 1 s-a bucurat sezoane la rând de un rating fantastic. Concursul gastronomic este așteptat cu nerăbdare de către telespectatori. Cu atât mai mult cu cât vine cu surprize neașteptate în noul sezon.