Reclamă

Maria Georgiana nu mai are nevoie de nicio introducere. Tânăra a devenit foarte cunoscută în urma videoclipurilor pe care le-a postat pe TikTok. Maria și-a prezentat fără nicio reținere domeniul de activitate, iar de acolo până la un val de reacții a mai fost un singur pas.

Maria Georgiana a aflat pe pielea ei că și publicitatea negativă tot publicitate este. Imediat după ce a devenit virală, multe voci au început să o critice pentru ceea ce face. În schimb, Maria nu s-a lăsat doborâtă de vorbele răutăcioase. Tânără a știut ce are de făcut pentru a-și îndeplini toate dorințele și a reușit.

Atunci când s-a apucat de TikTok și de OnlyFans, Maria Georgiana nici nu bănuia ce avea să o aștepte. Șatena a fost surprinsă în mod plăcut atunci când a văzut cât de ușor se pot face banii. Acum, „Regina OnlyFans” trăiește o viață de lux, dar se pare că nu a fost mână spartă.

Maria Georgiana a plecat din România. Unde s-a stabilit „Regina OnlyFans”
Instagram

Maria Georgiana are planuri mărețe

În urma cu câteva luni, Maria Georgiana le povestea fanilor că s-a despărțit de iubitul ei. Spre deosebire de alte femei care o iau cu greu de la capăt, vedeta a avut mai multă determinare ca niciodată. Imediat după ce a rămas singură, Georgiana a început să se axeze mai mult pe propria persoană.

Pe plan profesional a început să îi meargă din ce în ce mai bine, iar proiectele au venit pe bandă rulantă. Maria Georgiana și-a făcut deja debutul în cinematogrie, iar asta este una dintre cele mai mari realizări. Încă de la începuturile ei, vedeta și-a propus să se mute într-o țară străină.

După ani de muncă, Maria și-a văzut dorința devenind realitate. Zilele acestea, „Regina OnlyFans” a plecat din România. În timp ce mulți se așteptau să fie vorba doar despre o vacanță, se pare că lucrurilor sunt mai serioase decât par. Maria Georgiana s-a mutat în Spania, mai exact în Alicante și deja a început să posteze din noua locație.

@mariia.georgianaLasă că mă mut și singură??‍♀️

♬ sunet original – Natty Fab


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro