Zilele trecute, Margherita de la Clejani a trecut prin momente de cumpănă, după ce a fost atacată de un bărbat, în plină stradă.

Acesta a înjunghiat-o pe fiica Clejanilor cu un obiect ascuțit. Miercuri seară, 17 august, bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunerea stabilită de procurori. Între timp, artista încearcă să-și revină după cele suferite. 

Margherita de la Clejani a făcut mărturisiri șocante cu ochii în lacrimi

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat care circula pe o trotinetă electrică. Agresorul ei a fost capturat într-o localitate din Ilfov, iar la scurt timp, vedeta a făcut primele declarații, cu ochii în lacrimi. Fiica Clejanilor a dezvăluit că încă este foarte afectată de incident și a ținut să tragă un semnal de alarmă.

„Faci ceea ce spune inima sau ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit. Pentru că sunt o fiinţă umană şi consider că am dreptul la viaţă. Şi pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact aşa cum este şi cazul meu.

Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate. Acum vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile înalte ale moralei sunt, de obicei, înconjurate de dealuri.

Iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înşelătoare. Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare”, a spus cu ochii în lacrimi Margherita de la Clejani.

foto: captură video

A fost condamnată definitiv după ce a condus drogată

În luna mai 2020, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui episod nu tocmai plăcut. După ce a consumat subtanțe interzise, tânăra s-a urcat la volanu mașinii personale și a provocat un accident în Capitală.

Conform raportului medicilor legiști, Margherita se afla sub influența cocainei, a metadonei, opiului și marijuanei în momentul în care a produs accidentul din București. Abia acum, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a primit vestea proastă din partea instanței de judecată.

Pentru o perioadă bună de timp, ea va fi pieton! Mai mult de atât, Margherita trebuie să plătească o amendă penală care se ridică la suma de 40.000 de lei. În caz contrar, aceasta riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru 200 de zile, potrivit Fanatik.