Reclamă

Amalia Enache este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane. Aceasta are o carieră lungă și reușește să încânte inimile tuturor. Mereu este elegantă, iar ținutele sale sunt bine puse la punct. prezentatoarea a recunoscut care sunt articolele vestimentare pe care nu le-ar purta niciodată.

Amalia Enache se află la pupitrul știrilor de mai mulți ani, reușind să capteze prin frumusețea și felul său profesional. Aceasta are o ținută impecabilă, purtând în mod frecvent cămăși și sacouri. Recunoaște că în timpul liber preferă să lase sacourile deoparte, folosindu-le pentru emisiuni.

Știrista consideră că eleganța este un punct important, iar articolele vestimentare fără noimă nu au ce căuta în garderoba sa. Dresurile colorate, catifeaua falsă, treningurile din material de plus, materiale sau încălțăminte în culori țipătoare nu sunt pe placul Amaliei Enache. Culorile neutre, calde, care nu ies în evidență sunt alegerea perfectă pentru aceasta.

Dresuri mov, galbene, mă rog, colorate. Trening de pluș, catifea falsă, polistiren 100%, încălțăminte sport roz și ar mai fi multe de enumerat, dar cred că ați prins ideea.”, a spus Amalia Enache într-un interviu pentru Viva.

Social media

Amalia Enache și-ar dori să renunțe la obiectele vestimentare, dar nu poate

Amalia Enache a ajuns la frumoasă vârstă de 45 de ani și își dorește silueta de altădată. Aceasta recunoaște că are câteva obiecte vestimentare de care nu se îndură să le arunce. Deși își dorește să își organizeze dulapurile într-un mod cât mai eficient, anumite piese i-au rămas ca amintire a unor momente de când era mai tânără.

„Mai multe, din păcate. E visul meu din ultima vreme să fac o curățenie drastică în dulap. Cel mai greu mă despart de haine pe care în alte timpuri le-am purtat extrem de mult, dar care azi nu mi se mai potrivesc, mai ales siluetei mele. Cred că toate sperăm să se întoarcă vremurile în care intram în mărimea 34.”, a mai spus Amalia Enache.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro