Bunica Gherghina a ajuns o senzație pe internet.

După câteva videoclipuri în care nepoata sa a filmat-o pregătind diverse rețele, ea a ajuns să aibă un număr impresionant de urmăritori. Bătrâna a ajuns la un restaurant din Sinaia și a avut grijă să arate bine.

Bunica Gherghina este revelația Tiktok-ului. Se pare că această aplicație chiar nu are limite de vârstă, iar internauții sunt încântați. Mulți dintre ei îi apreciază preparatele și le declară, cu adevărat, delicioase. Bătrâna are 72 de ani are câteva milioane de apreciere și peste 420.000 de urmăritori.

În tinerețe, aceasta a fost croitoreasă și vânzătoare. Acum, ea merge la piață și vinde fructele și legumele cultivate chiar de ea, în grădină. Zilnic, nepoata postează câte un videoclip cu preparatele sale, ori intră live și urmăritorii ei. A mers la plimbare în Sinaia, la un restaurant frumos, unde a ales să bea o cafea și să mănânce un biscuite. Bătrâna poartă o cămașă albastră cu punctulețe albe și un batic pe cap în culori asemănătoare.

Social media

Bunica Gherghina a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță

Bătrâna a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță alături de nepoata sa. Cele două nu au venit cu mâna goală și i-au oferit prezentatorului două coșuri pline de biscuiți de casă și gogoși. Ea a început să povestească cum a pornit totul. Cătălina o filma în scop personal pentru a avea cât mai multe amintiri împreună, apoi s-a gândit să o posteze în mediul online.

„Nu-mi vine să cred că sunt în platou cu dumneavoastră. Ea mereu mă filma, îmi făcea videoclipuri și într-o zi mi-a spus să mă pună pe TikTok. Nu știam ce era, credeam că râde lumea de mine. Nu știam unde ajung. Preoții mei știu. Îmi urează succes la Biserică, când mă duc. Acolo mă rog pentru întreaga lume. Să fie pace la noi în țară. 

Merg la piață să vând pătrunjel, domnul Măruță. Ce, e o rușine? Îmi place să vorbesc cu urmăritorii, să vorbesc cu oricine, să comunic. Mă răsfață, îmi spun că sunt cea mai bună mamaie, cea mai bună bunică.”, a povestit bunica Gherghina.