Elena Gheorghe a plecat în vacanță alături de familia ei, unde au fost incluși și de bunicii. Vedeta recunoaște ca are timp să se relaxeze și să se bucure de fiecare minut în timp ce micuții sunt supravegheați. Ce face artista pentru a se simți cât mai bine în această escapadă.

Elena Gheorghe a mers în vacanță împreună cu familia ei, dar și cu bunicii. Copiii sunt fericiți că vor petrece mai mult timp cu ei și pot face numeroase activități. Artista este recunoscătoare pentru momente de liniște alături de soțul ei, în timp ce copiii sunt pe mâini sigure.

Aceasta reușește să se relaxeze și sa citească o carte, chiar la plaja, reușind sa împartă acest lucru cu fanii din mediul online. Elena Gheorghe nu uită nici de fotografiile zilnice pe care să distribuie în mediul online. Artista apreciază momentele de liniște și este bucuroasă că relația dintre copii și bunici devine tot mai solidă.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Social media

„Când ești cu bunicii în vacanță, e altă viața. Copiii se distrează, părinții se relaxează.”

Elena Gheorghe: „Doamne, ce experiență frumoasă!”

În alte InstaStory-uri, cântăreața a recunoscut ca își încarcă bateriile la maximum. Deși este o mamă dedicata celor doi copii, aceasta este uneori, copleșită de energia micuților ei. Bunicii le sunt alături, iar micuții se bucură de prezența lor. Elena Gheorghe recunoaște că se trezește mai târziu și are timp sa se ocupe de sine. Își aplică machiajul în ritmul ei și alege costumul de baie preferat cu care va face cele mai frumoase fotografii.

„Ador aceste dimineți târzii, când mă pot machia în liniște, când îmi pot căuta costumul de baie preferat fără să fiu agitată că Nico vrea la piscină și Ame vrea la mare. Ei deja sunt plecați de foarte mult timp pe plajă alături de bunicii lor minunați. Doamne, ce experiență frumoasă!”, a spus Elena Gheorghe la Instastory