Mira se numără printre artistele extrem de active în mediul online, așa că nu ezită să împărtășească cu fanii fiecare moment din viața sa, fie că e vorba de cea personală sau profesională. De această dată, internauții au întrebat-o dacă a existat în viața ei, o perioadă în care să aibă un complex fizic. Extrem de sinceră, artista a mărturisit că a trecut și prin această etapă. Odată cu trecerea anilor, a învățat să se accepte. 

Mira are o malformație din naștere

Artista le-a povestit fanilor că a avut o perioadă în care a fost complexată de noadă, care era mult mai proeminentă.

Mira a povestit că mereu a fost slabă, iar acest lucru a făcut și mai vizibil complexul său. Situația este cauzată și de o malformație din naștere.

@flory_floo #vaidaflorentina #foryoupage #foryou ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Am fost multă vreme complexată de noada fundului. Este destul de proeminentă, pentru că sunt slabă. Am și o malformație din naștere și atunci este mai proeminentă și multă vreme am fost complexată, cu atât mai mult cu cât punea un băiat mâna și multă vreme m-am simțit complexată de chestia asta și ăsta e corpul meu, n-am ce să fac”, a povestit Mira.

Mira a învățat să își iubească corpul așa cum este. De-a lungul timpului, artista a fost criticată pentru sânii mici. Deși are resursele financiare să apeleze la ajutorul medicului estetician, nici nu vrea să audă de așa ceva.

„M-am înfoiat, deja ați întrecut măsura. Am primit prea multe mesaje în care spuneți că am sânii cât o lămâiță, cât o mandarinuță.

Chiar nu am atât! Era cât o grefă, sincer. Nu oi fi cea mai dotată din lumea asta, dar am. Îți faci treaba cu ele. Nici nu vreau să mă umflu!”, a fost mesajul artistei pentru cei care o critică pentru aspectul fizic.