Diana Șoșoacă a fost surprinsă cântând la o terasă, unde erau prezente mai multe persoane. Aceasta a fredonat o piesă populară și extrem de cunoscută de poporul român. Internauții nu au avut deloc o părere bună în ceea ce privește prestația sa. 

Diana Ivanovici Șoșoacă a interpretat piesa „Mărioara de la Gorj” pe o terasă, iar rezultatul nu a fost cel dorit. Aceasta a dus notele prea sus și se auzeau foarte tare. Copilul care era prezent lângă ea și-a pus mâna la urechi, într-un mod cât mai subtil. Senatoarea s-a lăudat cu talentul său și toată terasa a putut auzi celebra melodie chiar din gura sa.

Internauții s-au amuzat teribil și au lăsat o mulțime de comentarii haioase. Din punctul lor de vedere, vocea Dianei Șoșoacă nu poate fi ascultată și s-au creat foarte multe glume, fiind comparată cu alarmă la Ro Alert.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Am setat-o ca și alarmă la ro alert!”, „Am zis că rămâne fără aer și pocnește.”, „Copilul a pus mâna la urechi.”, „Pe o raza de 6 Km nu mai exista viață.”, „Cu vocea asta, doar in politica putea face carieră…”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

@luis_lazarus Atențiune! Vocea Dianei Sosoaca! #fy #5pasidebine #foryou #tiktokviral #viral_video #trending #fyp #popular #video #misiuneatiktok ♬ original sound – Luis_Lazarus

Diana Șoșoacă nu participă la nunta lui George Simion

Diana Ivanovici Șoșoacă a anunțat ca nu va fi prezentă la nunta fostului coleg de partid, George Simion. Aceasta consideră că nunta este artificiala, fiind doar parte dintr-o campanie electorală. Senatoarea afirmă că nunta este un moment intim, unde celebrei iubirea alături de familie și prieteni. În niciun caz nu se invită toată țară. Mai mult de atât, îl consideră un personaj inferior.

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă! O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa! Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut.

Celor care ar putea crede că-i port pică lui George Simion, pentru cele întâmplate cândva, le spun doar atât: pentru mine e un personaj insignifiant, inferior mie, care nu a citit cât am citit eu la viața mea și la care nu mă pot raporta! Nu văd cum te-ai putea raporta la ceva care nu e de calibrul tău, măcar! Nu mă interesează ce spun unii sau alții! George Simion își face în această perioadă o promovare personală, dar nu a dat dovadă că știe ce trebuie să facă cu un partid important, în care mulți și-au pus speranțele!” , a declarat Diana Şoşoacă pentru Playtech.