Emily Burghelea și partenerul ei, Andrei, formează unul dintre cele mai simpatice cupluri. Tinerii formează o echipă foarte bună în ceea ce privește creșterea și educarea fiicei lor, Amedea. De cele mai multe ori, momentele familiei ajung pe rețelele de socializare pentru a se amuza și urmăritorii lor. 

Emily Burghelea și Andrei sunt părinții unei fetițe frumoase, Amedea, iar un nou bebeluș este pe drum. Cei doi sunt în culmea fericirii și își doresc să facă față unei noi provocări atât de intense, dar și frumoase. Tinerii se bucură de viață și au o mulțime de proiecte pe care încearcă să le ducă până la capăt într-un mod cât mai plăcut.

Aceștia sunt mereu puși pe glume și se distrează continuu. Indiferent câte au pe cap, o glumă bună și puțin amuzant nu strică nimănui, ci din contră. Într-o fotografie postată de Emily Burghelea, Amedea este pusă într-o situație puțin cam diferită.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” i-a cerut soțului să-i aducă fetița la schimbat. Pentru a-i oferi micuței o experiență diferită a băgat-o într-o geantă de la un brand foarte cunoscut și a plimbat-o așa prin casă. Mămica a fost uimită de inventivitatea partenerului său și a apreciat modul de transport.

Social media

„Când îl rogi pe tati să aducă bebelușul la schimbat.”, a scris Emily în mediul online.

Emily Burghelea, însărcinată a două oară

În urmă cu o săptămână, Emily Burghelea a ajuns la spital din cauza stării de leșin. Aceasta a fost preluată de medicii de la camera de gardă pentru investigații și, după o perfuzie și câteva analize s-a constatat că este însărcinată. Ea a făcut marele anunț pe contul ei de Instagram și a postat o fotografie cu un test de sarcină pozitiv.

„Iubitul lui Emily ești gata pentru doi ??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ !!!!!! O să mai avem un copil !!!!!”, a anunțat aceasta pe Instagram.

După ce a ajuns acasă alături de fiică și partenerul ei, Andrei, Emily a făcut câteva declarații. Recunoaște că într-o singură zi a trecut de la agonie la extaz. Ea s-a simțit extrem de rău și dădea vina pe anemie, în niciun caz pe o nouă sarcină.

„Azi am trecut de la agonie la extaz. Am plecat din emisiune de urgență la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile și stările de leșin anunțau, de fapt, că familia noastră se mărește. Bebe nu știa ce să mai facă să ne dăm seama că este acolo!”, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare.