Reclamă

Cu toții ne dorim o viață împlinită, unde totul să meargă ca pe roate, dar ce te faci când anumit lucruri aduc ghinion? Poate că nu-ți dai seama pe moment despre ce este vorba. Materialul de mai jos te va ajuta să înțelegi care sunt lucrurile de care trebuie să scapi pentru ca totul să fie bine în viața ta.

Lucrurile fără viață

Aici ar trebui să-ți iei adio de la florile uscate rămase amintire, penele, scoicile aduse de pe litoral sau fluturii fără viață. Știm că sunt o plăcere să le admiri, dar ele nu te vor ajuta în dezvoltarea ta. Indiferent cât de frumoase sunt, energia lor te va bloca, deoarece nu au viață.

Lucrurile fără pereche

Nu este greu de imaginat ce lucruri sau obiecte sunt în perechi. Șosetele lipsă sau cerceii rămași fără „partenerul” lor ar trebui să dispară de la tine din casă. Ele nu îți vor aduce împlinire și vor trimite semnale de lipsă din casa ta. Oricum, indiferente dacă ești adeptul acestor lucruri sau nu, ce mai faci cu o singură șosetă sau un singur cercel? Mai bine le arunci și știi că ai făcut o curățenie pe cinste.

@antoniaelena.m #5pasidebine #misiuneatiktok #energie #dezvoltarepersonala #dezvoltarespirituala #energiepozitiva #sfaturi #sfaturiutile #psihologie ♬ original sound – ?

Obiectele sparte

Cu toții știm că oglinda spartă aduce ghinion și ar trebuie să ne ferim cât mai tare de acest lucru. Dacă s-a spart, chiar și din greșeală, trebuie să o arunci din casă. Pe lângă ea, nici farfuriile ciobite, cănile sau paharele nu își mai au locul la tine în casă. În acest fel, nu vei lăsa abundența să intre în casa ta, iar tu nu te vei putea bucura de tot ce și-ar putea oferi viața.

Obiectele nepurtate în ultimii ani

Dacă ai câteva haine și accesorii pe care nu le-ai mai purtat în ultimii trei ani, ar fi cel mai bine să le arunci. Poate te gândești că vei slăbi și vei arăta fabulos în rochia de acum cinci ani sau au lucruri cu valoare sentimentală. Indiferent dacă este motivul tău în prezent, dacă nu le folosești, ar trebui să scapi de ele. Ele formează o energie de stagnare în propria ta locuință și, suntem convinși, că nu-ți dorești acest lucru,


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro