Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară și de petrecere. Aceasta a renunțat în urmă cu aproape două luni la evenimente datorită sarcinii și, acum, este pregătită să dea tot ce e mai bun. 

Vlăduța Lupău a stat departe de scenă aproape două luni datorită sarcinii cu Iair. Deși a născut în urmă cu două săptămâni, artista este pregătită să facă ceea ce iubește cel mai mult și anume să cânte. În mediul online a mărturisit că astăzi va avea un eveniment, iar săptămâna viitoare, ea și Adrian Rus vor fi nași. Fiul său este pe mâini buni alături de tatăl său, dar soacra și mama artistei pot contribui oricând.

Îmbrăcată lejer, artista a mers la croitorie pentru a-și face o rochie pe placul ei. Vlăduța Lupău se simte bine după naștere și este recunoscătoare pentru ceea ce i-a oferit Dumnezeu, un băiețel perfect sănătos. Pentru a-și menține silueta, ea poartă lenjerie modelatoare și îi prinde foarte bine. Totodată, medicul a fost de acord cu aceasta și a sfătuit-o să folosească.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Social media

Vlăduța Lupău și Adrian Rus nu vor apela la o bonă

Vlăduța Lupău și soțul ei nu își doresc să apeleze la o bonă pentru a avea grijă de micuțul Iair. Vedea a mărturisit că ajutorul va veni doar din partea mamei sale și al soacrei. Cântăreața se bucură că mama sa este obișnuită cu rolul de bunică și, cu siguranță, se va descurca în momentul în care ea și Adrian Rus vor fi plecați.

„Ne-am gândit la un moment dat să angajăm o persoană, dar pentru început cu siguranță nu va fi nevoie. O avem pe soacra mea, care de abia așteaptă să-și intre în rolul de bunică, și pe mami, care deja e obișnuită cu acest rol. Eu pot să-mi văd de treabă liniștită cât sunt ele”, a spus Vlăduța Lupău la scurt timp după naștere.