Nu mai este niciun secret faptul că Mihai Trăistariu debordează de sinceritate.

În interviurile pe care le acordă, artistul nu se ferește nicio secundă să spună ceea ce gândește. Cele mai recente declarații o au în centrul atenției chiar pe Antonia, viitoarea soție a lui Alex Velea.

Mihai Trăistariu a cam agitat apele în lumea mondenă. Artistul a fost mereu transparent și și-a exprimat părerile fără rețineri. De-a lungul timpului, acesta a luat în vizor mai multe nume cunoscute de la noi. De data asta, Mihai a mers mult mai departe și a decis să spună ceea ce crede despre Antonia.

Soția lui Alex Velea este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Antonia a muncit mult pentru a ajunge în punctul în care este azi. Vedeta a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor, mai ales că a venit din America. La început, aceasta s-a confruntat aproape non-stop cu bullying-ul, dar se pare că a trecut peste. În ceea ce privește cariera ei muzicală, Antonia a evoluat, dar se pare că Mihai Trăistariu nu este deloc impresionat de asta.

Mihai Trăistariu, declarațiile care îl vor supăra pe Alex Velea. Ce a spus artistul despre Antonia
Instagram

Mihai Trăistariu: „Antonia are concerte pentru că este frumoasă”

Într-un podcast la care a fost invitat recent, fostul reprezentant al României la „Eurovision” a vorbit despre mai mulți colegi de breaslă. La adresa lui Theo Rose, acesta a avut numai cuvinte de laudă. În schimb, se pare că Antonia nu este deloc pe placul lui.

Înainte de a vorbi despre iubita lui Alex Velea, Mihai Trăistariu a analizat mai multe aspecte. Tot ceea ce a spus a fost strict din punct de vedere muzical. Artistul recunoaște că Antonia este frumoasă, dar nu excelează la capitolul cântat.

Ba mai mult, susține ca piese ei sunt simple, lansate doar de dragul de a fi, fără a avea vreun hit până acum. Nici Antonia și nici Alex Velea nu au comentat afirmațiile lui Mihai Trăistariu.

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine, nu-i o mega voce. Nici n-are hituri alambicate. E frumoasă și are concerte.”

@iuliamariagaman#”Antonia e frumoasă dar nu are o super voce…!”

♬ original sound – Iulia Maria Gaman