Fără doar și poate, Andreea Bănică se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de curând, a făcut furori pe Instagram, într-o ținută neagră.

Blondina nu a ezitat să își surprindă fanii din mediul online, așa cum s-a întâmplat și acum. 

Ținuta care i-a pus în valoare silueta Andreei Bănică

Andreea Bănică este extrem de activă în mediul online și mereu reușește să își surprindă fanii. De această dată, artista a optat pentru o ținută neagră, cu un decolteu adânc și cu o crăpătură pe picior, iar ipostaza sexy i-a pus pe jar pe internauți. Nici nu ai spune că este mama a doi copii.

De-a lungul timpului, s-a speculat faptul că artista ar fi trecut prin cabinetul medicului estetician. Andreea Bănică mărturisea în urmă cu ceva timp că nu și-a dorit să apeleze la operații estetice.

Andreea Bănică, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! A îmbrăcat cea mai sexy rochie și a făcut ravagii. FOTO
Instagram

Artista povestea faptul că a învățat să se accepte așa cum este. În adolescență, avea câteva complexe pe care a încercat să le rezolve.

Unele dintre ele aveau legătură cu degetele mici de la mâini, dar în urma operației, nu s-a putut bucura de rezultatul dorit. Printre intervențiile suferite se numără și scoaterea aluniței de pe față, în urmă cu un an, pentru a nu se ajunge la complicații.

„Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe.

Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit. De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul”, a dezvăluit cântăreața pentru click.ro.

Tot atunci, vedeta povestea că frecventează clinicile de înfrumusețare și își face tratamente corporale, pentru a se menține în formă.