Connect-R și-a dorit o schimbare și nu a stat mult pe gânduri. Acesta și-a uimit fanii când a apărut pe rețelele de socializare cu noul său look. 

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală. Acesta are în spate mulți ani de carieră și nimic nu a stat în calea sa pentru a atinge succesul. În prezent se bucură de o mare notorietate, fiind unul dintre cei mai cotați cântăreți. Recent, el și-a făcut o schimbare de look și, dacă nu te uiți cu atenție, nu îți dai seama cine este.

Toate lumea îl cunoaște pe artist cu frizura sa blondă și barba deasă. Connect-R nu a stat mult pe gânduri și a apelat la ajutor pentru această schimbare dorită. El a renunțat la barba sa, care îl consacrase de o perioadă lungă. Internauții au fost șocați când au văzut transformarea și mulți îi cer să se întoarcă la barba sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

„Fără filtru. fără barbă, Când e vorba de ființă , Lumea-i pur și simplu oarbă! Doar fii și Atât!” 

Connect-R este divorțat de Misha

„Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt (…)

Trăim în aceeași casă, da. Culmea, ne înțelegem foarte bine. E minunat așa. Nu o să mai dureze mult cred. Este extraordinar și ne înțelegem super ca părinți ai Mayei”, a spus Connect-R, la podcastul moderat de Mihai Morar.