Alex Bodi s-a despărțit recent de Ema Uta, însă se pare că nu suferă după acest impas amoros.

Milionarul și-a făcut bagajele și a plecat din România la doar câteva ore după ce s-a aflat despre despărțire. Abia acum, Alex Bodi a dezvăluit unde a decis să călătorească.

Monte Carlo, a doua casă pentru milionar

Nu mai este un secret pentru nimeni că Alex Bodi are o avere impresionantă. Milionarul deține numeroase proprietăți precum și câțiva bolizi de lux. Bodi călătorește cu private jet-ul și pleacă în cele mai luxoase vacanțe. Una dintre destinațiile preferate ale milionarului este Monte Carlo. De altfel, Alex Bodi are acolo împreună cu partenerul lui de afaceri, o proprietate. Ori de câte ori vrea să se bucure de relaxare, afaceristul pleacă în această destinație aleasă de altfel de bogații lumii.

Lui Alex Bodi îi place atât de tare Monaco, încât de-a lungul timpului și-a adus acolo toate fostele iubite în excursie. Bianca Drăgușanu, Daria Radionova, Oana Marica sau Ema Uta au avut  ocazia să stea în superba vilă din Villefranche sur Mer.

Sursa foto: Instagram

Alex Bodi și Ema Uta au fost împreună în această vară în locația respectivă. Cei doi au petrecut câteva zile relaxante alături de fiicele afaceristului.  Pe neașteptate însă, celebrul cuplu s-a destrămat lăsând în spate multe întrebări fără răspuns ale fanilor.

Alex Bodi a lăsat-o pe Ema Uta singură chiar de ziua ei și a plecat din România. Milionarul s-a întors singur la Monaco unde a petrecut în două dintre cele mai exclusiviste locații. Bodi a stat la masă cu prieteni vechi, români, și s-a simțit excelent. La rândul ei, Ema s-a distrat din plin la petrecerea de ziua ei.

Cei doi și-au blocat reciproc profilele de Instagram, astfel încât niciunul să nu-i poată vedea activitatea celuilalt. Nu se cunosc încă motivele care au dus la această ruptură bruscă.