Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut publicului larg pentru rolul lui Gogoașă din Trăsniții s-a născut sub o stea nefastă.

Acesta a fost adus pe lume mai mult mort decât viu. Iar medicii nu i-au dat nicio șansă. Problemele de sănătate l-au urmărit, iar acestea împreună cu nepăsarea cadrelor medicale l-au condamnat la o copilărie de coșmar și mult alte necazuri.

Constantin Zamfirescu a vorbit recent despre șirul de suferințe pe care le-a trăit de-a lungul copilăriei. Acesta aproape a fost ucis la naștere de neprofesionalismul unor medici. Iar mai apoi incompetența altora l-a condamnat la probleme de sănătate grave. Încă din primele ore de viață s-a ales cu semipareză pe partea dreaptă. Apoi, și-a pierdut copilăria într-un sanatoriu încercând să repare ce au stricat alții.

„M-am născut de 1 ianuarie. Nu aveau chef medicii acum 57 de ani de naștere în noaptea de Revelion. Pe mama o legau la șireturi undeva în jurul orei 00:00, când vorbea Ceaușescu și a ajuns la maternitate. Nu avea dilatația suficientă și au estimat că voi veni pe lume la 5 dimineața. Nu aveau chef să piardă Revelionul. Au făcut o nefăcută.

A început un travaliu forțat în care eu m-am răsucit. M-am înfășurat cu cordonul în jurul gâtului și când m-au tras cu forcepsul, m-au strâns de gât. S-a produs o asfixie, de fapt, un accident vascular cerebral. Și când a venit asistenta să mă spele, dar cu apă rece, pentru că nu mai avea rost să mă spele cu apă caldă. La șocul termic, mi-am revenit la viață. Nu s-a aflat că accidentul vascular a lăsat niște urme severe. Semipareză pe partea dreaptă.

Au urmat 14 ani de sanatoriu. În fiecare vară, copiii de la bloc se jucau jocurile copilăriei, iar eu eram în sanatoriu. Pentru că acolo era sanatoriul de recuperare balneoclimaterică pentru probleme locomotorii. Am urmat tratamente groaznice.”, a declarat Constantin Zamfirescu, la Antena Stars.

Șirul de suferințe al unui celebru actor din România! S-a născut sub o stea nefastă. „Mama m-a otrăvit controlat…”
Social media

Constantin Zamfirescu, probleme grave de sănătate

Pe lângă greșeala medicilor ce au asistat la nașterea sa, Constantin Zamfirescu s-a mai lovit și de incompetența altor cadre medicale. Pe vreme când era doar un copil a fost otrăvit controlat, la sfatul medicului, pentru a scăpa de niște paraziți intestinali.

Din dorința de a-și vedea fiul bine, mama actorului i-a aplicat „tratamentul” cu otravă. Însă, acesta a generat ulterior alte probleme grave de sănătate.

„Se făceau, totuși, niște analize pregătitoare și de la grădiniță aveam oxiuri. Ca să scap repede de beleaua asta, mi-au dat otravă, la propriu. Sticluța pe care o primise mama avea cap de mort pe ea și primise o cantitate ceva mai mare. Pentru că dacă punea mai mult de trei picături pe un cub de zahăr, îi spuneau: Arunci și încerci din nou. Nu mai mult de trei picături, că intrăm în riscuri severe.

Deci, mama mea m-a otrăvit controlat, ca să scap repede de acei oxiuri. Dar nu pentru că așa a vrut ea și pentru că așa au vrut medicii. Tratamentul ăsta sever mi-a stricat stomacul.”, a mai spus Constantin Zamfirescu.