În ultima perioadă, Oana Roman pare că a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus.

Vedeta este în cea mai bună formă și este mândră de progresele pe care le-a făcut. Aceasta a dezvăluit care sunt secretele ei atunci când vine vorba de slăbit. În ultimii ani a reușit să dea jos peste 25 de kilograme și asta fără să facă sport.

Recent, Oana Roman le-a mărturisit fanilor din mediul online că se simte extraordinar și a ajuns în punctul în care este mulțumită de silueta ei. Internauții au vrut să afle ce dietă, dar și ce exerciții a făcut pentru a ajuns la acest rezultat. Oana Roman i-a luat pe toți prin surprindere și a mărturisit că nu a făcut deloc mișcare fizică.

Vedeta a explicat că din cauza unor probleme de sănătate nu are voie să facă mișcare. Așa că rezultatele le-a obținut doar prin dietă și proceduri de remodelare corporală.

„Eu nu pot să fac sport, pentru că am avut o operație foarte gravă după ce am născut. Era să mor, am o operație foarte mare la abdomen. Ceea ce îmi interzice să fac mișcări prin care să-mi folosesc mușchii abdominali. Pentru că am risc de complicații foarte mari.

Deci eu nu pot să merg la sală. Nu am voie nici să alerg. Pot să merg pe jos, ăsta e singurul lucru pe care pot să-l fac. De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile, ca să nu-mi pun viața în pericol.”, le-a spus Oana Roman internauților.

Oana Roman a descoperit rețeta! Cum a reușit să slăbească fără să facă sport. „Mănânc din toate, dar…”
Instagram

„Sunt în cea mia bună formă”

Oana Roman a mărturisit că rezultatele sale au venit în urma dietei. Mai exact, aceasta face fasting și mănâncă doar într-un interval de 8 ore, iar 16 ore nu mănâncă nimic. În ceea ce privește mesele pe care le ia, Oana Roman nu are prea multe restricții. Aceasta are o masă consistentă pe zi, iar în rest consumă fructe și salate. Nu are restricții alimentare, însă nu întrece niciodată măsura.

„Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani. Cu dietă și proceduri am o siluetă care nu e perfectă, dar de care sunt foarte mulțumită. Progresul realizat în ultimii ani este notabil. Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13:00, 14:00. Ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr.

Eu mănânc o gustare la început care poate să fie un shake. Sau poate să fie niște fructe și apoi am o masă practic mai consistentă. Mănânc fripturi, mănânc salate, mănânc pește, mănânc și mâncare gătită. Marius gătește senzațional de bine și este un foarte mare avantaj pentru mine faptul că el gătește. În fine, mănânc din toate, dar cu măsură.”, a mai spus Oana Roman.