Cu numai câteva ore în urmă, Simina Loica a postat în mediul online un mesaj destul de dur la adresa unei femei despre care s-ar crede că este chiar fosta iubită a lui Alex Bobicioiu, cu care are și un copil, de altfel.

Bruneta a răbufnit în mediul online, însă, la scurt timp după publicarea mesajului, a decis să îl șteargă din mediul online.

La scurt timp după ce s-a despărțit de Alex Zănoagă, Simina Loica a intrat într-o relație cu Alex Bobicioiu. La început, cei doi au fost foarte criticați de internauți, mai ales că Bobicioiu are un copil cu fosta iubită. Între timp, acesta a explicat ce se petrece, de fapt, între el și mama copilului său și de ce refuză să mai ia legătura cu ea.

Ulterior, Zănoagă l-a provocat pe fostul său prieten la o luptă în cușcă, pentru a-și recâștiga orgoliul de bărbat. Nu după multă vreme a ieșit la iveală faptul că fosta iubită a lui Bobicioiu îi trimitea insistent mesaje fostului soț al Siminei. Se pare că femeia s-a plâns din cauza faptului că Bobicioiu nu se ocupă de copilul său și că refuză să mai ia legătura cu ea, în condițiile în care ar juca rolul unui tată exemplare pentru Dominic, fiul Siminei și al fostului său soț. În acest context, mesajul controversat pe care Simina Loica l-a postat în mediul online ar face referire chiar la fosta iubită a partenerului său. Iată ce mesaj a postat bruneta!

Simina Loica, mesaj dur la adresa fostei iubite a lui Alex Bobicioiu

Simina Loica a fost și pară cu câteva ore în urmă, atunci când a postat un mesaj dur pentru o anumită persoană care se pare că îi aduce neplăceri. Cea mai „viabilă” persoană căreia Simina Loica i s-ar fi putut adresa în acest fel ar fi chiar fosta iubită a lui Alex Bobicioiu, femeia cu care are și un copil.

În mesajul postat, Simina Loica o acuză că inventează lucruri despre ea și că o jignește. De asemenea, a vrut să o asigure de faptul că Alex Bobicioiu nu a vrut-o niciodată în viața lui și nici nu o vrea.

„Acest Story este pentru cineva! Cineva care este foarte nesimțită! Eu zic să îți vezi de drum și de viața ta! Să nu mai jignești și să inventezi! De-aia nu te vrea nimeni! Că ești cum ești! Nu te vrea și nu te-a vrut! Înțelege! Ești invizibilă! Drum bun!”, a scris Simina Loica pe Instagram.

Simina Loica, replici dure la adresa mamei copilului lui Alex Bobicioiu, rivala sa: „Nu te vrea și nu te-a vrut!”

Alex Bobicioiu, primele declarații despre copilul său și fosta iubită

După o mulțime de speculații cu privire la relația sa cu fosta iubită, dar și despre motivele pentru care refuză să își vadă copilul, Alex Bobicioiu a spulberat orice zvon și a spus adevărul. Se pare că situația nu este atât de simplă într ei și că, de fapt, tânăra a decis ca, pe certificatul de naștere al celui mic, în dreptul numelui tatălui, să nu pună nimic, fapt care l-a enervat la culme pe actualul iubit al Siminei.

„O să ajung să îl văd, sper să pot să îl văd. Au fost multe alte probleme, când voiam să îl văd, mă certam cu fosta și multe alte chestii. Vorbea foarte urat și vă dați seama că nu mă mai puteam duce să-l văd. Ei sunt acum în Spania. Copilul nu este pe numele meu. Este doar pe numele ei. Nu știam că a născut, știam că e însărcinată, m-a sunat după și mi-a zis. Am vrut să merg să o scot din spital, dar nu a vrut și mi-a zis că a trecut la numele tatălui că nu exista.

M-a supărat foarte tare lucrul acesta. Când mi-a zis că nu a scris numele tatălui, m-a îndepărtat lucrul acesta. Îmi doream, daca nu îmi placea nu îl iubeam atât de mult pe Dominic. Da, îmi doresc un copil cu Simina. Mi-aș dori o fetiță acum, un băiețel îl am, fetiță aș vrea. Sănătos să fie. Acum e mai greu, mai ales ce e în ziua de azi, trebuie să o fac să fie mai baietoaica.”, a spus Alex Bobicioiu în cadrul unei emisiunii online.