Fără doar și poate, Andreea Mantea se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoarea Tv. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, atunci când apare pe sticlă, vedeta a trecut și prin mai multe decepții în dragoste. Deși a avuat și experiențe mai puțin plăcute, Andreea Mantea crede, în continuare, în dragoste la prima vedere. 

Andreea Mantea, dezvăluiri din fostele relații

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea Tv a mărturisit că a ales de mai multe ori persoana cu care să aibă o relație.

Andreea Mantea susține că dragostea la prima vedere i-a adus mai degrabă dezamăgiri. Mai apoi, a ajuns să constate că omul de lângă ea nu este ceea ce are nevoie.

@1codrinnmaxim #foryou #foryoupage #foryourpage #viral ♬ original sound – Andrei Mafi

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Mă îndrăgostesc prea repede și poate asta e o greșeală. Dragoste la prima vedere, dar din păcate, trece la fel de repede dacă persoana respectivă are mai multe defecte decât calitățile pe care le-am văzut eu atunci”, a povestit Andreea Mantea în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Andreea Mantea a mai povestit că a făcut sacrificii, pentru a-și salva relațiile. Tot ea a ajuns să fie cea înșelată, spre surprinderea tuturor. Întrebată dacă a avut obiceiul de a controla telefonul în fostele relații, prezentatoarea Tv a povestit un astfel de episod neplăcut.

După ce bănuielile nu i-au dat pace, Andreea Mantea a decis să verifice telefonul unuia dintre iubiți. Atunci, a avut o surpriză de proporții, căci bărbatul era un adevărat cuceritor.

Nu mică i-a fost mirarea, atunci când a descoperit că fostul iubit vorbea cu mai multe femei, totul fără ca prezentatoarea Tv să se prindă, Însă, la un moment dat, curiozitatea feminină a împins-o și la un astfel de gest,. Bărbatul nu își dorea să lase de înțeles că este infidel. De aceea, notificările erau oprite, iar Andreea Mantea era preocupată de carieră.