Nu mai este deloc un secret faptul că Daniel Buzdugan merge în Grecia la fel ca „acasă”. Prezentatorul de la Radio Zu este îndrăgostit iremediabil de însorita țară, de peisajele mirifice, dar și de ospitalitatea grecilor. Dacă cei mai mulți dintre turiști aleg această țară strict pentru mare și plajă, vedeta are și alte preocupări.

Vizitează mănăstirile vechi ale Greciei

Daniel Buzdugan se află în această perioadă în Grecia alături de familie. Prezentatorul are grijă ca partenera lui de viață și cei doi copii să aibă parte de o vacanță memorabilă.

Astfel, vedeta a ales să aibă un program zilnic interactiv pentru familia lui. Daniel Buzdugan nu s-a limitat doar la a sta pe plajă ci a optat pentru plimbări cu barca, explorarea de locuri noi și interacționarea cu localnicii.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Sursa foto: Instagram

Prezentatorul de la Radio Zu a ales Insula Creta pentru concediul din acest sezon. Un ortodox practicant, Daniel Buzdugan a vizitat în primul rând lăcașurile de cult ale locului. Una dintre așezămintele monahale de care a rămas impresionat este Mănăstirea Toplou. Vedeta nu doar că a petrecut timp în cadrul acesteia ci a avut ocazia să stea de vorbă cu starețul acesteia.

Mănăstirea Toplou sau „Mănăstirea cu 101 ruși” este situată la 10 km de vechiul oraș Sitia. Despre acest loc unic, încărcat de istorie și credință se crede că fost întemeiat în secolul al XV lea. Alte date arată că lăcașul ar fi avut originea în anul 1400, avându-l pe Sfântul Isidor ca ocrotitor.

Nu este prima dată când vedeta ajunge în acest așezământ monahal. Încă in 2019, Daniel Buzdugan a ajuns la Mănăstirea Toplou. La fel ca majoritatea pelerinilor, a fost invitat la o degustare se vinuri în incinta acesteia. Făcând din această experiență o tradiție, colegul lui Mihai Morar, a avut parte de aceeași tratație și în acest an. Prezentatorul a postT pe contul lui de socializare câteva fotografii din minunata excursie.