Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit pe platourile de filmare ale emisiunii „Chefi la cuțite”. Aceștia se pregătesc de un sezon aniversar plin de surprize. Cu această ocazie, Sorin Bontea a făcut o scurtă analiză colegilor de platou și le-a subliniat calitățile și defectele. Ce a spus despre ceilalți doi chefi?

Sorin Bontea se pregătește pentru o nouă confruntare cu colegii săi, așa că și-a analizat atent adversarii. Celebrul chef nu a avut rețineri și a scos în evidență atât defectele, cât și calitățile lui Cătălin Scărlătescu și ale lui Florin Dumitrescu. Nu se teme de ei și le știe fiecăruia punctele sensibile.

În ceea ce îl privește pe Cătălin Scărlătescu, Sorina Bontea apreciază că este un om al maselor. Se pare că acesta știe cum să atragă lumea și cum să se facă repede plăcut. Însă atunci când vine vorba de defecte, Scărlătescu este destul de ursuz și nu își recunoaște mai niciodată greșelile.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Florin e cel mai tânăr, Cătălin e cel mai solid, iar eu sunt cel mai frumos. Cătălin e ca un magnet, atrage oamenii. Oriunde apare și orice ar face, toată lumea se adună în jurul lui. Această calitate aș fura-o de la el, dacă aș putea. Iar ca defect, e cam ursuz câteodată. Și încă ceva: el niciodată nu recunoaște dacă greșește. Știe că a greșit, dar întotdeauna găsește un contraargument. Ori nu știm noi despre ce vorbim, ori nu vedem bine.”,a declarat Sorin Bontea.

Sorin Bontea dă din casă! Ce a avut de spus despre colegii săi de la „Chefi la cuțite”. Nu a fost prea blând Social media

Chef Sorin Bontea este gata de luptă

În ceea ce îl privește pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea a mărturisit că admiră dedicare pe care acesta o are pentru meseria sa. Faptul că mereu se documentează mult și vrea să afle lucruri noi. Iar atunci când vorbim de defecte se pare Florin Dumitrescu are câteva fizice.

„La Florin, unul dintre lucrurile care îmi plac este deschiderea lui de a învăța mereu. Citește foarte mult despre gastronomie în general. Absoarbe informația ca un burete. Aș vrea să mai am și eu această putere de absorbție. Cât despre defectele lui: părul lung și barba.”, a spus Sorin Bontea.

După ce și-a analizat adversarii, Sorin Bontea a concluzionat că nu se teme de competiție și este sigur că va câștiga noul sezon.

„Mulți concurenți au crezut, de-a lungul timpului, că totul e mai ușor. Le-am spus: Ați greșit emisiunea! Aici totul e pe bune. Se vede că între noi competiția e reală. Iar sezonul 10 este de referință. Aniversăm un deceniu. Toți vrem să-l câștigăm. Eu am câștigat primul sezon, apoi sezonul patru, șase și opt. Acum zic că sezonul 10 e cu Bontea, care-i și întrece!”, a mai spus Sorin Bontea.