Dorian Popa a prins „gustul” imobiliarelor și nu are de gând să se oprească aici. Artistul pare că va fi o concurență serioasă pentru Dan Negru. Nu o spunem noi, ci chiar Dorian. Domnul „Hâtz” a declarat că deja este în faza incipientă cu noul lui cartier rezidențial.

Nici bine nu a vândut primele case din Hâtz Residence, că Dorian Popa deja se gândește la al doilea proiect măreț. Artistul pare că va reveni pe șantier mai repede decât se așteptau fanii. Asta pentru că vrea să ridice un al doilea cartier, chiar în apropiere de cel existent.

Dorian Popa a pus deja ochii pe terenul pe care vor fi ridicate viitoarele case și știe cum va arăta proiectul. Așa cum era de așteptat, acesta va filma, din nou, întregul proces de pe șantier. Având în vedere că primele case s-au dat ca pâinea caldă, nu este exclus să se întâmple același lucru și cu viitoarele locuințe.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Dorian Popa este de neoprit. Artistul are de gând să mai construiască un cartier Facebook

Dorian Popa deja a cumpărat terenul

Atunci când a început proiectul Hâtz Residence, Dorian Popa nu avea prea multe cunoștințe în domeniul imobiliar. Acum, vloggerul recunoaște că s-a specializat. Iubitul lui Babs deja deține cunoștințe solide în această zonă și nu face deloc rabat de la calitate.

Cei care au văzut vlogurile lui de până acum, sigur au observat cât de mult se implică Dorian Popa. Artistul nu doar că este în căutarea celor mai bune materiale, dar și supraveghează totul. Acesta vrea ca locuințele care îi poartă semnătura să fie unele durabile, iar clienții să nu aibă de ce să se plângă.

Cei care au de gând să cumpere case de la Dorian Popa, trebuie să știe un aspect foarte important. Nimeni nu are voie să vânda locuința după ce o cumpără decât cu acordul artistului. Dorian s-a gândit la aceasta varianta după ce a auzit că unii vor să vândă cu un preț mai mare decât cel de achiziție.

@jimmy.pov♬ sunet original – Jimmy