Andreea Marin nu trece tocmai prin cea mai bună perioadă. Vedeta a fost infectată pentru a doua oară cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta a trebuit să stea în izolare și a amânat toate planurile pe care le avea. Andreea Marin a fost îngrijită cu atenție de partenerul și fiica sa, iar acum starea acesteia pare să fie mai bună.

Din nefericire, Andreea Marin a trecut a doua oară prin COVID-19. În urmă cu doar câteva zile, aceasta aflat că a fost, din nou, infectată. Și de această dată, boala nu s-a manifest agresiv, iar Andreea Marin a resimțit totul ca pe o răceală mai puternică. Aceasta a stat în izolare și a fost supravegheată și ajutată de partenerul și fiica ei. Cei doi au avut grijă ca vedetei să nu îi lipsească nimic și să își ia tratamentul.

Acum, Andreea Marin pare că se simte mai bine. Nu mai resimte simptomele și se pregătește să își reia activitatea.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„A fost ca o gripă normală. Trei zile a fost deranjant, apoi am revenit la starea normală. Tratament simplu. Nimic deosebit, mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt singura din familie care a avut COVID-19. Am fost fericită să fie așa.

Violeta și Adrian au avut grijă de mine, gătindu-mi și lăsându-mi tot ce am nevoie la ușă. (…) Am fost nevoită să amân planuri profesionale. Ceea ce nu a fost o bucurie, dar e de înțeles. Mergem mai departe.”, a declarat Andreea Marin.

Care este starea de sănătate a Andreei Marin după ce a trecut a doua oară prin COVID-19. Vedeta și-a amânat planurile Instagram

Cum a trecut Andreea Marin peste COVID-19

Zilele de izolare nu au fost foarte grele pentru Andreea Marin. Doar în primele trei aceasta a resimțit simptomele unei răceli mai puternice, iar apoi a început să își revină. Vedeta a ascultat sfatul medicului, a luat tratament și pare că a scăpat de probleme.

Pe lângă tratamentul prescris de medic, vedeta a apelat și la câteva leacuri din popor. Așa că supa de pui a fost nelipsită din meniul ei și ajutat-o să se pună pe picioare.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase!

Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid. Nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus. Avem cu toții destulă și eu sunt bine. Nu au fost probleme mari de depășit. Am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior. Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este. Cred că natura e vindecare înainte de toate.”, a mai spus Andreea Marin, în mediul online.