Oana Moșneagu a făcut un nou pas în cariera sa. După ce a filmat timp de doi ani pentru serialul „Adela”, ea este pregătită pentru noi provocări pe care să le ducă până la capăt. Astăzi a avut un casting pentru un rol, iar emoțiile au copleșit-o. 

Oana Moșneagu interpretează rolul Andreei din serialul „Adela” și a reușit să-și câștige mulți fani. Aceasta este prezentă de doi ani pe platourile de filmare și credea că s-a obișnuit. Dar cum „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”, totul a fost diferit. Actrița a avut multe emoții și a avut nevoie de ajutorul iubitului ei, Vlad Gherman să se relaxeze.

Aceasta a dus castingul la bun sfârșit și așteaptă decizia producătorilor. Se bucură că este un pas înainte către un nou început și își dorește să aibă cât mai multe experiențe. În acest fel va reuși să învețe mai multe și să se descopere pe sine, prin intermediul a tot ceea ce face.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Și am ajuns acasă. Am avut un casting după mult timp. Am crezut că după doi ani de filmări, o să fiu așa super floricică, aia e, mă duc la un casting. Frate, am avut niște emoții și am stat și am învățat textul de l-am întors pe toate părțile. Iubitul meu, căruia îi mulțumesc foarte tare, m-a ajutat și este un sentiment de un nou început. Îmi place și Doamne ajută să vină cât mai multe castinguri și experiențe frumoase din care să învăț cât mai multe.”, a spus Oana Moșneagu pe contul ei de Instagram.

Social media

Oana Moșneagu: „Mă întrebam ce o să se întâmple”

Oana Moșneagu îi este recunoscătoare comunității sale din mediul online că nu au „abandonat-o.” Actrița credea că ea prezintă interes cât timp joacă rolul Andreei în serialul „Adela”, apoi toată lumea va pleca. A aflat că nu este așa, iar urmăritorii ei sunt interesați și de viața sa personală.

„Vă mulțumesc foarte tare pentru mesajele în care îmi urați „baftă”. Chiar mă întrebam ce o să se întâmple cu această comunitate pe care am format-o, involuntar, pe Instagram și ce se va întâmpla după ce Andreea ( n.r personajul interpretat din „Adela”) nu o să mai existe. Acum mai este sezonul patru care începe pe 25 august. Mă întrebam ce o să se întâmple cu toți oamenii care mă urmăresc pentru că mă știu drept Andreea. Să văd că reacționează la ce se întâmplă cu mine după, nu știu, mă bucură foarte tare și vă mulțumesc.”, a încheiat actrița din serialul„Adela.”