Vali Vijelie ține foarte mult la ideea de unitate și de familie. De-a lungul timpului, manelistul a aflat pe propria piele că nicio relație nu este perfectă, nici măcăr a lui. Chiar dacă au mai existat tensiuni între el și soția lui, artistul s-a asigurat că se face înțeles de la bun început.

Vali Vijelia nu mai are nevoie de nicio introducere. Manelistul este un nume extrem de sonor în lumea muzicală. Nu i-a fost deloc ușor să ajungă în punctul în care este azi și recunoaște asta de fiecare dată. Vijelie a avut talent, dar, pe lângă asta, munca și susținerea celor dragi a contat foarte mult.

Vali Vijelie are o familie superbă care i-a fost mereu alături. Indiferent dacă a fost încercat de momente grele sau nu, cei dragi i-au fost mereu aproape. Fie că i-au dat un sfat bun sau i-au dat curaj să meargă mai departe, manelistul recunoaște că fără ei i-ar fi fost mult mai greu.

Vali Vijelie, momentul adevărului. Și-ar ierta sau nu manelistul soția dacă l-ar înșela
Facebook

Vali Vijelie acceptă tot, mai puțin infidelitate

Deși mesajele pieselor sale sunt unele destul de controversate, în viața de zi cu zi, Vali Vijelie gândește diferit. Acesta crede foarte mult în căsătorie și, mai presus de toate, în fidelitate. Manelistul a fost mereu asumat și a recunoscut, acolo unde a fost cazul, că a călcat strâmb.

Soția lui i-a fost mereu alături și l-a înțeles, din toate punctele de vedere. Prin prisma meseriei pe care o are, Vijelie a fost mereu supus tentațiilor. Unora le-a rezistat, altora nu. Acum, ajuns la maturitatea absolută, manelistul regretă anumite comportamente, dar știe că nu are cum să schimbe trecutul.

Dacă el a avut mereu parte de iertate, se pare că nu ar fi dispus să răspundă cu aceeași monedă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Vali Vijelie a recunoscut că nu și-ar ierta niciodată soția dacă i-ar fi infidelă.

@diana.blogger #fyp #foryou #foryoupage #viral #tiktok #dianablogger #bucurestiromania?? #chisinaumoldova #40deintrebaricudeniserifai #valivijelie ♬ Originalton – kavkazguild