Florin Salam a fost externat din spital și nu a putut sta liniștit.

Manelistul a fost prezent la mai multe evenimente, arătând că se simte bine, făcând show-uri la fel ca în trecut. Cum arată manelistul după ce a stat conectat la aparate câteva zile. 

Florin Salam a fost internat în spital după ce a contactat virusul Sars-Cov-2 și anunța probleme respiratorii. La doar câteva zile distanță, acesta a fost externat și a mers la un eveniment privat, unde a făcut un show incendiar. Se vede că manelistul e într-o formă bună, mai ales că au apărut câteva fotografii cu el. Pare că nici nu a fost atins de ceva și doar a lipsit câteva zile.

Acesta a mers să cânte la majoratul fiicei lui Fane Văncica. Prezenta sa a fost anunțată în urmă cu câteva luni, când pregătirile erau în toi. Florin Salam a făcut spectacol și recunoaște că se simte mai bine după timpul petrecut în spital. Alături de el a fost prezent și Costel Biju care a încins atmosfera.

Tot seara trecută, manelistul a fost prezent și la o nuntă. Raluca Drăgoi s-a fotografiat cu „regele manelelor” și a arătat tuturor că el este bine. El a fost îmbrăcat lejer la ambele evenimente, având o ținută neagră și o șapcă într-o nuanță deschisă pe cap. Când și-a făcut apariția, a atras toate privirile.

Social media

Cum se simte Florin Salam

Florin Salam este gata să revină și pe scenă. Zilele viitoare va cânta alături de fiica sa, Betty Vișănescu și vor face un spectacol de neegalat. Manelistul s-a declarat dezamăgit de jurnalistul care a scris că el ar fi murit. La scurt timp după acest lucru, el a postat un mesaj și a făcut câteva live-uri prin care să arate că este bine și că urmează să fie externat.

„Să stea liniștiți, că eu sunt bine, în două, trei zile pot să ajung și acasă, trebuia și astăzi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin, pentru ca să pot să ies cum trebuie, în formă”, a spus manelistul pe Instagram în urmă cu câteva zile.