Alexia Eram și-a creat o imagine puternică în mediul online, drept dovadă își poate satisface orice capriciu. Dacă v-ați fi așteptat ca tânăra să aibă mulți bani de la mama sa, realitatea este cu totul alta. Se pare că Andreea Esca și-a învățat fiica să își gestioneze singură finanțele, mai ales că acum numele ei este pe buzele celor care își doresc o colaborare cu ea.

Alexia Eram adoră vacanțele

Fiica Andreei Esca a mărturisit că ar pleca în fiecare lună în vacanță, doar că există și proiectele de care trebuie să se ocupe.

Activitatea din mediul online pentru care este apreciată îi necesită mult timp, dar face în așa fel încât să se bucure de momente de relaxare cel puțin de trei ori pe an. Și dacă vă gândiți că vacanțele în care pleacă tânăra sunt pentru toate buzunarele.

@flory_floo #PleaseDontCall #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Dacă aș putea, aș merge în fiecare lună într-o vacanță, dar nu îmi permite întotdeauna timpul, cam de trei ori pe an”, a mărturisit Alexia Eram în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă.

Viața Alexiei Eram nu însemnă doar vacanțe în destinații exotice alături de iubit. Se pare că tânăra este și o fire responsabilă. Părinții nu au fost așa de darnici, deși așa credea multă lume. Andreea Esca și-a învățat fiica să muncească pentru ceea ce își dorește. Astăzi, se poate bucura de independență pe plan financiar.

De mai bine de trei ani, Alexia Eram se descurcă singură la capitolul bani, lucru de care este tare mândră. Deși depune efort pentru activitatea sa, fiica Andreei Esca recunoaște faptul că nu se uită la bani, atunci când vine vorba de vacanțe în destinații exotice sau haine de brand.

De-a lungul timpului, Mario Fresh și-a temperat iubita. Ba chiar, artistul a încurajat-o să  opteze pentru o singură vacanță pe an, în loc de trei.