În perioada modernă, cuplurile se confruntă cu tot felul de probleme cărora psihologii încearcă să le găsească rezolvare: de la infidelitate, gestionarea conflictelor până la manipulare.

Pe lângă astfel de situații care apar inevitabil într-un cuplu, mai există și alte aspecte care dăunează legăturilor amoroase. Mai exact, este vorba despre relații karmice. Acest lucru presupune faptul că unul dintre parteneri vine cu o încărcătură din altă viață și reprezintă mai degrabă o lecție decât o poveste de dragoste propriu-zisă. 

Diferență de vârstă mare

Primul semn al relațiilor karmice are legătură cu diferența mare de vârstă. Deși acest lucru poate fi catalogat mai degrabă banal, specialiștii vin și cu explicația. Partenerul mai mare își învăța persoana dragă un lucru important despre relații, fie că e vorba de fidelitate sau gestionarea conflictelor.

Distanța

În aceeași categorie intră și distanța. Se spune că relațiile între doi oameni care locuiesc departe unul de celălalt nu rezistă. Se presupune că motivul are legătură cu relațiile karmice. Atunci când ambii parteneri sunt stabiliți în alte țări, apar conflicte. În acest fel, cei doi învață cum să își exprime sentimentele, chiar și la sute sau mii de kilometri depărtare.

@numerologie_addict_IG: @numerologie_addict ? Câte semne ai observat că ai? P. S: pentru consultații, lasă-mi mesaj pe insta✨

♬ Stories 2 – Danilo Stankovic

Multe conflicte

În relațiile în care există multe neînțelegeri, apar și elementele karmice. Specialiștii spun că apare o problemă,  atunci când doar unul dintre parteneri se sacrifică pentru binele relație și îi dă mereu dreptate celuilalt. Echilibrul se menține doar în momentul în care ambii fac la fel de multe eforturi, iar aici balanța e înclinată doar către unul dintre parteneri.

Ambii parteneri pun mai mult accent pe relațiile intime

Despre oamenii care ajung să fie obsedați din punct de vedere sexual se spune că este un obicei care provine dintr-o viață anterioară. Practic, acest lucru este readus în prezent. De cele mai multe ori, poate reprezenta motiv de conflict, atunci când partenerii își doresc lucruri diferite.