Levi Elekes are 27 de ani și are o comunitate uriașă de urmăritori în mediul online.

El s-a lansat pe Youtube în urmă cu mai mulți ani și, în prezent, se ocupă de mai multe business-uri. Acesta nu este adeptul pierderii timpului și mereu dă tot ce este mai bun din el pentru a duce totul la bun sfârșit. 

Levi Elekes a fost surprins de iubita sa, Mira, cum îmbină utilul cu plăcutul. Dacă te-ai gândit că sportul și munca nu se pot face simultan, acesta a venit cu o idee inedită. Stilul său de viață nu-i permite să piardă prea mult timpul fiindcă este nevoie de el și de creațiile sale. Vloggerului îi place plăcere să aibă un program încărcat și reușește să facă față unui program aglomerat.

Acesta lucrează de pe laptop și, astfel, reușește să facă mai multe lucruri în același timp. A încercat să-și ușureze viața și folosește un birou care se poate ridica sau lăsa mai jos, în funcție de preferințe și nevoi. Asta nu e tot ce face Levi Elekes. În timp ce lucrează, este și pe banda pentru a face mișcare. El și-a surprins fanii din mediul online cu acest lucru și ne îndeamnă pe toți să fim mai productivi.

Social media

Mira și Levi Elekes sunt foarte împliniți cu relația lor

Mira și Levi Elekes vor împlini în curând un an de relație și sunt cei mai fericiți. Aceștia au multe lucruri în comun și se dezvoltă împreună, pentru a deveni cei mai buni în domeniile în care activează. Artista a recunoscut că iubitul ei scoate tot ce e mai bun din ea și îi este alături în procesul de creștere.

„Am atâtea de spus și totodată nimic, fiindcă aș vrea să las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient de… Mă bucur să share-uiesc cu voi și acest aspect, fiindcă îmi era din ce în ce mai greuuu să nu vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine.”, a scris Mira despre partenerul ei.