Pe principiul să vezi și să nu crezi! Așa s-au gândit mai mulți bucureșteni, atunci când o călătorie cu tramvaiul s-a transformat într-un loc potrivit pentru epilare. Femeia din imagini nici nu i-a băgat în seamă pe ceilalți călători și și-a văzut liniștită de „treabă”, fiind mai degrabă o scenă desprinsă din filmele de comedie. 

Tramvaiul a devenit locul potrivit pentru epilat

Ei bine, deși sună ca o glumă, realitatea este cu totul alta. O femeie a fost surprinsă într-un tramvai din București,  în timp ce se epilează în zonele intime.

Nici nu ai spune că îi vede pe ceilalți călători, căci doamna din imaginile de mai jos este relaxată și își vede în continuare de ce are de făcut.

Cert este faptul că videoclipul a devenit viral în scurt timp pe TikTok. Mulți oameni s-au întrebat cum a putut femeie să facă un astfel de gest, fără pic de jenă.

Pentru femeia din aceste imagini, tramvaiul s-a transformat într-un salon sau de ce nu, baia casei. Ei bine, internauții nu au ezitat să își exprime uimirea față de momentul femeii, culmea, neîntrerupt de ceilalți călători.

@nenea.meme Bartolomeuț e vericul nostru de la Jilău. Vara asta ne-a vizitat, dar a avuth grijă să fie prezentabil pă când ajunge la neamuri.. #meme #neneameme #memeromania #amuzant #razi #cioban #taran #taranlaoras #transportpublic #civilizatie #bucuresti #brasov #constanta #iasi #pitesti #sibiu #clujnapoca #timisoara #oradea ♬ Sarba – Instrumental – Neluta Bucur

Internauții au pus gestul doamnei pe seama faptului că se grăbea la o întâlnire importantă. Cert este faptul că femeia a transformat locul din tramvai în…propria baie sau salon de înfrumusețare.

„Așa ceva chiar nu credeam sa văd vreodată”, „Am trăit să o văd și pe asta”, „Se pregătește din timp pentru întâlnire”, sunt câteva dintre comentariile internauților șocați de gestul femeii.

Totuși, un detaliu nu le-a scăpat internauților: faptul că lama de ras nu este desigilată. Să fi făcut doamna un astfel de gest doar pentru a fi virală pe rețelele sociale sau doar pentru amuzament? Vă lăsăm pe voi să vă dați cu părerea.