Indiferent dacă sunteți un adolescent care se confruntă cu pierderea primei iubiri sau un adult matur care trece printr-un divorț dificil, o inimă frântă este o experiență dureroasă.

Nimic nu-ți va aduce din nou un zâmbet pe buze. Desigur, aceasta este o parte inevitabilă a vieții (una despre care se spune că ne face mai puternici). Dar ar putea exista o modalitate de a reduce lovitura. Potrivit astrologilor profesioniști, anumiți oameni sunt mai înclinați decât alții să-ți zdrobească visele de relație.

Berbec

Semnele zodiacale care cel mai probabil or să-ți frângă inima
Pixabay

Berbecul este condus de Marte de foc, planeta pulsiunii (inclusiv a impulsului sexual) și energiei. Prin urmare, ei caută mereu emoție, provocări și drame de mare amploare. Considerat cel mai sălbatic semn al zodiacului, Berbecii sunt mai mult la urmărire decât la capturare.

O relație prea placdă și previzibilă începe să-l plictisească pe Berbec. Iar dorința de a trece la următoarea provocare lasă de obicei pe cineva cu inima zdrobită.

Deși acest lucru poate fi devastator de la sine, pasiunea deplasată este cea care te lovește ca o tonă de cărămizi. Întâlnirea cu un Berbec este probabil să includă petreceri și socializare non-stop (și, deseori, mult timp între cearșafuri). Veți petrece treizeci de zile și nopți cu ei și să nu ceară spațiu o dată. Și apoi dispar brusc.

Și mai rău, s-ar putea foarte bine să se întoarcă după câteva luni când s-au săturat de o altă persoană. Dacă nu renunți la asta, așteaptă-te că acest joc cald și rece să-ți sfâșie inima pentru o lungă perioadă de timp.

Pești

Ești surprins să vezi cel mai romantic semn zodiacal pe locul secund? Este adevărat că Peștii iubesc cu adevărat, la nebunie și într-adevăr, profund. Cu toate astea, acest semn romantic te va face să te îndrăgostești pe deplin de ei. Astfel încât întreaga ta ființă să fie cufundată în relație. Și coborând din acel înalt cu siguranță te poate lăsa cu inima zdrobită.

A avea un astfel de dor senzual îi poate conduce adesea pe Pești pe o cale în care sunt disperați după o relație. Există o tendință ca acest semn de a crea o iluzie frumoasă în capul lor [și] să joace rolul adevăratului romantic. În timp ce s-ar putea să fii copleșit cu afecțiunea lor chintesențială de basm, ar putea fi de fapt ideea despre tine cea care stă în spatele ei.

De asemenea, Peștii sunt adesea marele artist de evadare. Și se spune că sunt „maeștrii evitării”. Pasiv-agresivitatea lor vine dintr-un loc al fricii, unde își simt emoțiile profund. Dar au dificultăți în a le comunica. Dar, poate fi sfâșietor pentru partenerul lor, care se simte total lăsat afară în frig, odată ce peștele Pești alunecă pentru a-și lua un răsuflare din a pretinde că își dorește un angajament.

Gemeni

Pe locul numărul unu se află Gemenii, semnul indecis al gemenilor și al dualității. Gemenii caută în mod constant experiențe noi pentru că iubesc varietatea și stimularea mentală constantă. Gemenii sunt, de asemenea, extrem de curioși și pot deveni cu ușurință intrigați de cineva nou și pot lăsa partenerul lor actual în praf.

Pur și simplu evitarea unei relații cu acest semn ar putea părea simplu. Dar, au talentul de a te face să crezi că ești sufletul lor pereche. Te vor invita la adunări publice și, în general, te vor arăta lumii. În tot acest timp, fac exact același lucru cu altcineva. Ai avut încredere în ei că vor fi credincioși pentru că cine ar risca să fie prins așa? Gemenii, da, fix ei.

Când întrerup lucrurile, Gemenii nu vor pierde timpul făcându-și noul partener la fel de public, cu puțină atenție pentru sentimentele tale. Așteaptă-te să vezi o nouă imagine de cuplu Instagram pe feedul tău. Gemenii este semnul cel mai probabil să dispară dintr-o dată din viața ta. S-ar putea să nu știi că te-ai despărțit oficial până când nu ești blocat și apelurile ajung la mesageria vocală.