Raluca Bădulescu pare că înflorește lângă iubitul mai tânăr. Aceasta se bucură din plin de noua relație și se distrează alături de partenerul său și gașca lui de prieteni. Recent, jurata „Bravo, ai stil!” a bifat o petrecere pe cinste, chiar în Vama Veche. A fost pentru prima dată când vedeta a ajuns în stațiunea de pe litoralul românesc și a fost plăcut surprinsă.

Raluca Bădulescu și Rareș își trăiesc din plin povestea de dragoste. Relația celor doi pare să fie un înfloritoare și dinamică. Recent, cei doi au petrec un weekend pe litoralul românesc și s-au distrat în Vama Veche. Pentru Raluca Bădulescu a fost pentru prima dată când a vizitat stațiunea. Vedeta a mărturisit că s-a distrat pe cinste și a fost surprinsă de ce are de oferit Vama Veche.

„Am fost pentru prima dată în Vama Veche. Nu mai fusesem niciodată aici. Am ajuns un weekend la mare, în Vama Veche, la aniversarea unui bun prieten. Am mers împreună cu iubitul meu, cu Cătălin Botezatu și cu alți buni prieteni.

M-am bucurat de un amalgam splendid între plajele din Ibiza și litoralul românesc. Un mix de oameni, muzică, emoții și sentimente. Pentru mine a fost o experiență inedită, pe care o voi repeta cu siguranță.”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit ego.ro.

Raluca Bădulescu, pentru prima dată în Vama Veche. Cum s-a distrat vedeta pe litoralul românesc alături de noul iubit
Social media

Destinația preferată de vacanță a Ralucăi Bădulescu

Chiar daca s-a distrat așa cum nu se aștepta în Vama Veche, destinația preferată de vacanță a acesteia rămâne în afara țării. Raluca Bădulescu iubește Spania și în fiecare an bifează o vacanță acolo. La fel are de când să facă și anul acesta, iar iubitul o va însoți.

„Sunt atât de previzibilă. Cred că de 20 de ani mergem numai în Spania. Cred că tot în Spania, evident voi merge. Este țara viselor mele, am și stat 3 ani în Spania. Întotdeauna vreau să mă reîntorc acolo. Orice loc pe lumea asta există, mă gândesc, mă răzgândesc, mă aranjez și tot în Spania mă întorc. Indiferent cum am da-o.

Mi-ar plăcea să mă mut acolo, dar când o să fiu bătrână rău. Nu știu ce înseamnă bătrână rău. Pentru că acum mă consider tânără nebună. Nu știu, cred că la 80 de ani, mi-ar plăcea, da.”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Playtech.ro.