Mihai Bendeac nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea femeilor.

Actorul este foarte îndrăgit și nu mai este niciun secret faptul că este în căutarea partenerei perfecte. Până acum, nu l-a convins nimeni, dar știți cum se spune: „niciodată să nu spui niciodată!”

Mihai Bendeac a fost mereu sincer cu fanii lui. Actorul are momente în care povestește foarte multe în online, spre bucuria celor care îl urmăresc. Până acum, juratul nu s-a ferit să abordeze subiecte legate de viața lui personală, inclusiv de cea amoroasă.

Cei care s-au uitat la „iUmor”, sigur au văzut zeci de doamne și domnișoare care au venit acolo special pentru Mihai. Toate își doreau să fie sărutate de simpaticul jurat, iar unora le-a și reușit. Chiar dacă pare extrem de dezinvolt în preajma femeilor, actorul este destul de rigid atunci când vine vorba de cea care ar trebui să stea alături de el.

Mihai Bendeac, pus în situații delicate. „Două femei mi-au spus că sunt însărcinate cu mine”
Facebook

Mihai Bendeac este destul de selectiv

Cea mai relevantă relație pentru Bendeac rămâne cea cu Roxana Vancea. În timp ce frumoasa șatenă și-a refăcut viața, Mihai continuă să fie burlac. Deși nu are nicio prezență feminină în viața lui, Mihai Bendeac are la activ câteva aventuri. Unele dintre ele destul de periculoase.

Bendeac a povestit în podcastul lui Cătălin Măruță prin ce emoții a trecut din cauza unor aventuri. Actorul a primit de multe ori apeluri sau mesaje prin care femeile i-au spus că sunt însărcinate cu el. Așa cum era de așteptat, acesta nu a crezut nimic din cele spuse, dar recunoaște că nu i-a făcut deloc plăcere să primească astfel de mesaj.

Mihai Bendeac este destul de pretențios atunci când vine vorba de partenere și, drept dovadă, nu acceptă pe orice în viața lui. Deși fanii lui știu că acesta este atras de Mira, se pare că nici aceasta nu a fost, în totalitate, pe gustul lui.

@podcastro1 #podcastro #romania #bendeac #podcast ♬ sunet original – PodCastRo