Filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite” au început, însă marea absentă a fost Gina Pistol.

După ce sezonul trecut a lipsit, vedeta trebuia să își reia rolul de prezentatoare, însă planurile i-au fost date peste cap. Chiar înainte cu două zile de a se apuca de treabă, Gina Pistol a aflat că a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Sezonul aniversar „Chefi la cuțite” vine cu mai multe surprize de cât se aștepta. Se pare că planurile au fost stricate chiar cu două zile înainte de începerea filmărilor. În acest an, Gina Pistol trebuia să își reia locul de prezentatoare, însă planurile i-au fost date peste cap. Vedeta a fost testată pozitiv, așa că a fost nevoită să stea pe bară.

Gina Pistol a fost înlocuită rapid, tot cu cea care i-a ținut locul și atunci când a născut. Astfel, preselecțiile noului sezon au început cu Irina Fodor.

„Mă pregătisem pentru începutul noului sezon al emisiunii culinare. Dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri.

Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10. Dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte. Perfect pentru un show aniversar.”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol, infectată cu virusul SARS-CoV-2! Vedeta a lipsit de la începutul filmărilor pentru noul sezon „Chefi la cuțite”
Social media

Irina Fodor se întoarce la „Chefi la cuție”

Chiar dacă totul s-a întâmplat pe repede înainte și a fost anunțată din scurt, Irina Fodor a acceptat cu bucurie să filmeze pentru noul sezon. Partenera lui Răzvan Fodor a înțeles situația delicată și a mers pe platourile de filmare.

Astfel, sezonul 10 al emisiunii „Chefi la cuțite” va avea două prezentatoare. Este cu adevărat un sezon special și plin de surprize.

„Sezonul 10 ne-a pus față în față cu neprevăzutul. Ca de obicei, am funcționat ca o familie. Ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar. Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect. Dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere și trebuie să te adaptezi, asta am făcut și noi.

Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru emisiune, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine. Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe chefi și pe concurenți până în finală. Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important. Să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit.”, a declarat și Irina Fodor.