După câteva zile în care a stat internat în spital, Florin Salam s-a întors acasă.

Familie și cei dragi l-au așteptat cu brațele deschise. Roxana Dobre a mărturisit că starea de sănătate a soțului ei este una bună și se pregătește să revină pe scenă cât mai curând, după cum informează antenastars.ro

Florin Salam a fost internat în spital după ce a fost infectat cu COVID-19. Artistul nu a trecut printr-o perioadă favorabilă, mai ales dacă ne raportăm la șocul prin care a trecut. Vestea falsă că a decedat a creat panică în rândul persoanelor dragi ale acestuia.

Florin Salam a fost externat. Care este acum starea lui de sănătate

captură tv

Din fericire pentru el și pentru famile, zilele în care a stat sub stricta supraveghere a medicilor au luat sfârșit. Artistul s-a întors acasă, iar starea lui de sănătate este una bună și va reveni curând în fața fanilor lui, potrivit sursei menționate anterior.

Florin Salam a fost ținta unui fake news

La scurt timp de la aflarea veștii că este internat în spital, artistul a fost pus într-o ipostază deloc plăcută. Știrea de zilele trecute potrivit căreia a decedat a creat panică atât în rândul familiei, cât și al apropiaților.

La scurt timp, fanii au fost liniștiți chiar de către artist. Aflat pe patul de spital, Florin Salam a postat o filmare în care liniștea pe toată lumea.

„Vă salut oameni buni. Fac acest filmuleț pentru toată familia mea, în legătură cu zvonurile care circulă în presă. Eu acum 3-4 zile am cântat într-un loc… vreau să vă spun să luați în serios situația cu COVID-ul, mai ales că noi în această meserie interacționăm cu oamenii.

Sursa: Social Media

Revin la subiect… trebuia să ajung azi acasă, doar că am decis să mai rămân câteva zile (n.r. în spital) (…) Nu vă mai îngrijorați, sunt bine. Iar în legătură cu ce a circulat în presă, nu am cuvinte. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva?

Îmi cer scuze celor care și-au făcut cu adevărat griji pentru mine din cauza acestei știri, iar cei care au (n.r. difuzat știrea) nu știu dacă ați câștigat ceva. Voi reveni în câteva zile și la cântările mele. Vă iubesc și stați liniștiți, sunt bine!”, a spus Florin Salam în înregistrarea video de pe Facebook.